Asus Rampage III gene vs. Asus P6X58D-E

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
MartyMCarthy
Nováček
Nováček

Asus Rampage III gene vs. Asus P6X58D-E

Příspěvek od MartyMCarthy »

Zdravím všechy,

prosím o radu. Vybírám desku do herního PC. Rozhoduju se mezi těmito dvěma deskami - Asus Rampage III gene vs. Asus P6X58D-E

Skříň bude LIAN LI Armorsuit PC-P50.

Vejdou se i na Rampage III gene dvě GTX 570ky + zvuk. Asus Yonar Xense?
Plánuji Noctuu NH-D14 nebo Zalman Xtreme pro chlazení CPU.

Existuje nějaká jejich lepší alternativa ve stejné cenové kategorii? (kolem 5 tis. ?)

Děkuji za odpověď. :-)
R0mi
Začátečník
Začátečník

Re: Asus Rampage III gene vs. Asus P6X58D-E

Příspěvek od R0mi »

Podla mna to musis vidiet ze na gene 3 neni snaca dat 2x570 a este aj Xense cize nie neda sa :) Ja mam gene 2 a musim povedat ze sa strasne prehrieva NB v hrach som mal az cez 70 stupnov co je crazy po prisrobovani 40x40x20mm vetraku sa nastastie teplota drzi v zatazi pri 60 co je tiez dost ale co tym chcem povedat ze urcite aj gene 3 bude mat tento problem ale co sa tyka taktovania je naozaj super len ten blby NB
Na tu Asus P6X58D-E to v pohode osadis
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
MartyMCarthy
Nováček
Nováček

Radši jsem se chtěl ujistit. Nezávisle na tobě jsem se taky bál toho zahřívání, otázka je, jestli to dobrý case a airflow nevylepší. Ale to je spíš asi podnět pro tebe. Já zřejmě půjdu do té P6X58D-E.

Díky za radu a hodně zdaru, nejen v chlazení ;-)

Někdo máte zkušenost s P6X58D-E?
R0mi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0mi »

dobry airflow a case ? nie urcite to nevylepsi mam CM Cosmos S v predu 2x120 mm na bocnici mam 230mm (nasavanie) v zadu dalsi 120mm a na vrchu 3x120mm ako (vyfukovanie) samozrejme ze skrinka ma cable managment cize vacsinu kablov mam v zadnej bocnici
Jak pozeram na tu lian li co si vybral je to uplne prcek oproti mojej a nema ani tolko chladicov cize bol by si na tom horsie ako ja vela ludi riesi NB na gene 2 a daco som cital aj o gene 3 jedina moznost je fakt len to aktivne ofukovat alebo vymenit cely pasiv
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
MartyMCarthy
Nováček
Nováček

Díky za cenné rady, s tím chlazením je to teda jasné. Hodně štěstí. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“