Tak co, už jste si to zahráli?Já jsem zatim asi v chapter 9 nebo kolik a byla tam nějaka logická blbůstka a jelikož už jsem hrál hrozne dlouho tak sem se na to vykašlal.. Takže až jindy..
Jinak se mi hra "líbí" (toto vyjádření je poněkud zvláštní, když se jedná o takovouhle hru )
1. díl jsem nehrál, ale tohle je fakt moc povedený
edit: Tak nakonec mi kámoš řek jak na to bylo to jednoduchy
to je silna kava, zaseknut sa v Dead Space... mozno nepouzivas vsetky klavesy, ake hra ponuka, precitaj si manual. V tej hre sa totiz zaseknut na "logickej" hadanke neda, ani ked chces.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sem na to celkem zvědavej, jedničku sem nedohrál protože sem se tam zasek na tom meteoritu na kterej se má dát maják, páč sem nepřišel na to že de po něm vylízt ven z lodi, myslel sem že tam bude klasická neviditelná zeď :X Mno tak si jí dam znova a pak hurá na dvojku, jestli to bude tak supr jak říká kámoš co to už 2x dohrál tak to pude paráda, snad to nebudou vyhozený dukáty
nebyla to doslova "logická hádanka".. Byly tam tri takovy sloupy a na 2 z nich byly kryty, který se dali vytáhnout.. Ten levej se normálně otevřel, pak se z nej vyndali nejaky ozubeny kolecka a dalo se to do prostředního.. Ale furt mě mát ten pravej, protože to víko vždycky spadlo, když jsem ho dal nahoru.. Tim padem sem hledal součástky v takovy hromade bordelu(kde samozřejmě nebyly)
Pak mi kámoš řek, že to z toho sloupu jde vytahnout než to víko spadne.. no byl sem docela nasranej
Je tu nekdo, kdo hral DS1 i DS2? Mne prvni dil dost bavil a dost jsem se u nej vybal, ale bojim se i podle recenzi, ze dvojka bude hlavne rezba. U jednicky me nejvic bavily spis prazdny levely, kde clovek nevedel odkud a kdy na nej neco vyskoci a odevsad se ozyvaly ruzny selesty a sepot Isaakova jmena, tak se bojim, abych nebyl z dvojky zklamanej.
Je to výborná hra. Jestli je lepší než jednička zatím říct nemůžu, jsem asi v půlce, ale minimálně je stejně tak dobrá. Např. takové přestřelky jsou hodně hutné a adrenalinové. Monstra se nepříjemně rychle pohybují a některé akce mi dali na 3 obtížnost z 5 docela zabrat. Ovšem např. bossové mi přišli lepší v jedničce. Škoda už poněkud zastaralé grafiky, které se od jedničky moc nezměnila. I multiplatformní hry dnešní doby brzděné slabými konzolemi, můžou vypadat lépe.
nevím, ale k čemu by ti byla?
Mimochodem včera jsem to dohrál a musím si tu hru ještě jednou pochválit.. Pokud bych si měl představit hru na stejný téma, tak nevidim snad jedinou věc, kterou by měli udělat jinak
no u prvniho dilu byly cesky titulky me velmi sympaticky.. Pokud je dvojka stejna jako jednicka, jak se vsude pise, tzn je tam i dost textu, tak bych byl urcite radsi. A bylo by mi to na to, abych to mohl cist. Nenapada mi jina vec, jak bych to mohl pouzit
jde mi jen o to, ze jednicka byla normalne v CZ kdyz se pri instalaci zvolila cestina. To tady tu hru nikdo neinstaloval, aby mi rekl ze tam ta CZ neni? Podle eshopu je cesky jen manual, ale u her od EA jsem uz byl tak nejak zvyklej, ze obsahovaly i ceskej text..
Já jsem nedávno dohrál. Řekl bych tak od 10. kapitoly přestává napětí a převládaj jatka. ve 14. kapitole jsem už jen běžel a střílel. Nechápu, jak to tam maj dávat konzolisti, ale to je jejich problém, ať si ty gamepady strčej třeba do zadele
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD