yuri.cs píše:Pokusenim jsem pochopitelne myslel dl+zahrani si... Dle komentaru tam neni potreba zadny crack, zadne odkliknuti smlouvy, atd. - pokuseni.
Muj nazor je, ze nez brblat, ze pirati zase zauradovali by se spis meli chytnout za hlavu a poresit si interni pravidla - 2. leak uz je lehce zarazejici...
jenže ty narážíš na něco, co oni vůbec nevyřkli, pouze řekli, že pirátsví pokračuje v poškozování herního materiálu na PC a jejich vývojářů, což mají pravdu, to že jim unikla beta je pirátství, může za to pirát v jejich vlastním týmu, jeden ze zaměstnanců prostě "ukrad" betu a rozdal jí warezákům.
Jinak, sice píšu, že maj pravdu, ale popravdě ne tak docela, sem toho názoru, jak už zde již bylo napsáno - kdo tu hru chce, a opravdu si jí chce koupit, tak si jí koupí, kdo ne, stáhne si jí znovu z warezu, kdo si chce tu hru užít, NEHRAJE betu, protože je plná chyb a je nedodělaná je to prostě beta, já sám už jsem to vyzkoušel, nechápu lidi, kteří by tohle chtěli hrát, hra po shození do windows nenabíhá po nahození, často padá, laguje se při dialozích a dabing je strašně potichu a působí jako by tam vůbec nebyl, myslel jsem si, že tam chybí dabing, zvuk zbraní je jak "prdítka", střílíte do někoho chová se to děsně...
Celá tato beta má pouze informativní charakter, já osobně jistě hru vyzkouším, jaká fakt je, až vyjde originál, a pak si jí koupím, stejně jako první 2 hry, ale kdo hru nechce, si jí nekoupí, je to ten typ lidí, kteřá hru stáhnout jneom proto, že vůbec mají tu možnost, kdyby ta hra byla k dispozici jen na DVD, tak jí nikdy nehrajou, takoví lidé si hru nikdy nekoupí a prakticky takoví jedinci nepřipisují žádné škody, neboť kdyby nebyla možnost stáhnutí nelegální verze, tak tu hru ani nehrajou. Ale lidi se zájmem o hru si ji koupí.
Pak je tu ale ještě jedna skupina lidí, která myslí tak, že nedostupnost ilegálních verzí by je donutila kúvaze ke koupi, ti by si osobně měli sáhnout do svědomí, protože profitovat na tom, že jsem šťastný že super hru můžu mít zadarmo a nemusím jí kupovat, není moc fér, to jsou pak věty typu: "nechápu jak někoho může uspokojovat že má navíc originální hru z DVD, kdyby hra nebyla zdarma, asi bych si jí šel koupit". - takovým lidem bych řekl jediné, radost z oroginálu lze mít třeba díky originální krabičce, potisku DVD a samotnému DVD nosiči, který dlouho vydrží, vypálené DVD toho tolik nevydrží, obrazy na disku ztratíte tak, že vám celý pevný disk odejde, takhle ale máte hru hezky v krabičce se zárkou, že jí neztratíte, u multiplayerových her je to jasné...a pokud chcete aby byly kvalitní hry i na PC, tak kupujte originály, jinak se pak nedivte, že je to pak samej sh*t.