zálohování pošty Outlook 2007

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zálohování pošty Outlook 2007

Příspěvek od jerzy »

Zdar, můžete mi někdo poradit jak zálohovat poštu v Outlooku? Jde o několik tisíc mailů(odeslané a doručené), které by měly být kdykoli k dispozici. Z důvodu bezpečnosti ale nechci, aby byly jenom na disku v PC. Líbilo by se mi něco Live Mesh od MS. Tak jestli víte o něčem podobném pro mail, podělte se :wink:
Mám doma Suzku :-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: zálohování pošty Outlook 2007

Příspěvek od Butch »

Tak idealni odzalohovat pst soubor nakopirovat na druhy pc a pak nastavit mail na druhym pc s tim ze nastavis u detailu uctu ze chces nechavat kopie zprav na serveru u obou pocitacu. Timto duplikujes svuj stavajici mail a zaroven se ti pak bude stahovat na oba pocitace.

Presun pst souboru je easy, staci vykopirovat kdyz neni Ms outlook zapnuty, pak na druhem pc nastavit datovy soubor, tam jen vyhledat kam jsis pst soubor ulozil..nastavis ho jako vychozi a je to.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Docela chytré řešení :idea: Myslím, že by to šlo. Díky.
Mám doma Suzku :-)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

IMAP?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

LiveBomb píše:IMAP?
IMAP.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“