Opera 11
- lantis
- Začátečník

Re: Automaticke nastaveni koncovky .zip
Jiný prohlížeč...
(jsme na smetišti, tak proto trošku OT
)
- LetisVT
- Začátečník

no jasny nebo bych taky mohl restartovat cely nastaveni a pak delat vsechny zalozky, hesla, rychlej pristup,... znova 
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nastavení-pokročilé-stahování
- LetisVT
- Začátečník

tam sem nic takového nenašel.. A hlavně mi to bude dělat jen na tom jednom serveru - Uloz.to nikde jinde si to jakoby nepamatuje..
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- LetisVT
- Začátečník

Re: Opera 11
aha diky.. nenapadlo me, že to bude přímo jako u toho .zip
Myslel jsem, že je to nastavení pouze pro jednu stranku..
Myslel jsem, že je to nastavení pouze pro jednu stranku..
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hoj.
Dnes zapnu PC, chci si pustit web radio a ehle, načítání přehrávače a nic. Zkoušel jsem přeinstalil Flash Player - nic. Vrátil jsem systém zpět o týden - nic.
Youtube funguje, ale web rádia, kde je třeba flash, tak nic. Při tom flash u zobrazení stránek jede.
Věděl by někdo, jak to opravit? Díky
Dnes zapnu PC, chci si pustit web radio a ehle, načítání přehrávače a nic. Zkoušel jsem přeinstalil Flash Player - nic. Vrátil jsem systém zpět o týden - nic.
Youtube funguje, ale web rádia, kde je třeba flash, tak nic. Při tom flash u zobrazení stránek jede.
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jestli je to ještě aktuální, ale mě se tohle povedlo "opravit" tak, že jsem z nastavení klávesnice smazal danou kl. zkratku (v ctrl shift) a vytvořil jsem jí znovu. Pak už to aspoň funguje tak, že při použití kl. zkratky v tabu s nějakou otevřenou stránkou se aplikuje "Paste and Go" v aktivním tabu. Pokud je to v prázdném tabu, pak se to bohužel pořád (nepochopitelně) otevírá do nového okna.zombux píše:u mě ok, jediný co mi vadí je rozbité "Paste and Go", pokud je focus na URL řádku tak to nesmyslně otevře další tab vedle a současný to nechá tak jak je, pokud je focus na stránce samotné tak to otevře odkaz v tom samém tabu. ale to je detail který se buď pořeší protože to je bug, nebo feature na kterou si zvyknem...
Ale pokud si nastavíš sadu kl. zkratek "Opera 9.2 compatible", tak tam Paste and Go funguje vždycky tak jak má
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
- zombux
- Odborník PCT

zkus stáhnout instalátor opery a nainstalovat ji, profil by měl zůstat beze změny. v případě že to dál nepůjde, možná je problém právě s profilemizerS18 píše:Hoj.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední možnost si nechávám udělat profil znova, ale prva jsem chtěl najít info, zda by to nešlo jinak. No, uvidíme
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- LetisVT
- Začátečník

Problém s koncovkou na Uloz.to pořád přetrvává..
Přidávám screenshoty pro lepší představu.
Tohle je ta tabulka, která mi předtim nevyskočila... teď už tu je, ale nic to neřeší
Zvýraznil jsem hlavní problém.. i přesto, že je soubor jasně uložený jako .avi hned to nastaví jako .zip
Poté při uložení to vypadá takto:
Takže musím dát "všechny soubory" a přepsat to..
Opravdu bych byl moc rád, kdyby mi s tím někdo pomohl

Přidávám screenshoty pro lepší představu.
Tohle je ta tabulka, která mi předtim nevyskočila... teď už tu je, ale nic to neřeší
Zvýraznil jsem hlavní problém.. i přesto, že je soubor jasně uložený jako .avi hned to nastaví jako .zip Poté při uložení to vypadá takto:

Takže musím dát "všechny soubory" a přepsat to..
Opravdu bych byl moc rád, kdyby mi s tím někdo pomohl
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A když smažeš z PC vše ohledně Opery a nainstaluješ znovu, pořád problém?
Myslím tím smazat všechno, co najdeš, když do Opery napíšeš - Opera:about, pak vyskočí mraky záložek, které všechny smazeš.
Pozor, smaže ti všechny údaje ohledně hesel atd... Dobré je na to Opera Link.
Myslím tím smazat všechno, co najdeš, když do Opery napíšeš - Opera:about, pak vyskočí mraky záložek, které všechny smazeš.
Pozor, smaže ti všechny údaje ohledně hesel atd... Dobré je na to Opera Link.
- LetisVT
- Začátečník

jenže to je přesně to, co dělat nechci.. byla by s tim spousta prace 
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
kvůli poblblému flash jsem to musel udělat taky.LetisVT píše:jenže to je přesně to, co dělat nechci.. byla by s tim spousta prace
Veškeré záložky, oblíbéné, nastavení atd si zálohuj/synchonizuj přes Opera Link. Po odmazání a reinstali Opery zase vše stáhneš
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na backup (a následnej import) veškerýho nastavení je super tenhle prográmek:
http://my.opera.com/Disco%20Stu/blog/op ... xport-tool
http://my.opera.com/Disco%20Stu/blog/op ... xport-tool
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- RiCK
- Začátečník

Ja používam copy & paste
Ale každopádne ho odskúšam.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Delarge píše:...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Taky se přidávám s díky, super nástroj 
- beardie
- Středně pokročilý

mam v poslednej dobe problem s operou 11, nechce mi nacitat gmail, nacitanie sa zastavi tesne pred koncom toho progress baru...
nejake napady?
nejake napady?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Krteq
- Středně pokročilý

-
U mně bez problémů (Opera 11.10 BETA build 2064).