Zdravím,
prohledal jsem celou tuhle sekci a podobný problém jsem nenašel tak se omlouvám jestli už se to tu řešilo a prosím o odkaz.
Můj problém je ten, že z ničeho nic po zapnutí počítače se mi nechce připojit k domácí síti. Ta se skládá z Wi-Fi antény na střeše a z routeru, ke kterému jsou připojeny další počítače doma. Ať už kabelem nebo bezdrátem. Router je nastaven aby sám přiřazoval IP adresy, čili každé PC má nastaveno automatické získávání adres. Na všech ostatních pc doma jede síť bez problému (jsou to ale win xp) na mojich 7 znenadání přestala síť fungovat. Po připojení kabelu do PC se chvíli zobrazuje "identifikace v síti" a následně naskočí Neznámá síť. Ve stavu připojení potom přibívají odeslané pakety ale přijaté ne. Zkoušel jsem snad už všechno až na reinstal OS. Zakázat připojení a následně ho povolit. Připojit kabel do jiného portu routeru nebo připojit kabel do druhého konektoru na síť na základovce. Aktualizovat ovladače síťových karet nebo nainstalovat starší. Ruzně poměnit síťové nastavení. Pročistit pc od virů a od spywarů. Někde sem se dokonce dočetl o službě bonjur nebo tak nějak, která se má zakázat, tu ale ve službách vůbec nemám. Nevím si rady jak dál.
Není to nějaký známý problém ? Nenapadá někoho něco ?
Předem děkuju moc za reakce.
7 ultim. Neznámá síť - nelze připojit k síti
Moderátor: Loki5567
- Willer
- Nováček

- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: 7 ultim. Neznámá síť - nelze připojit k síti
Zkusit jinej router?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Willer
- Nováček

Router funguje pořád normálně jako předtím. Na ostatních PC pořád všechno jede bez problému. Problém bude někde v mém pc. Zkoušel jsem ho i restartovat (ten router). Navíc jiný router nemám 
- zombux
- Odborník PCT

zkusil bych proházet kabely v routeru, někdy může zlobit špatný dotek pokud je kabel mizerně nakrimpovaný
ignorelist: kremrole a dezoláti