teplota a větráni

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
lukysse
Začátečník
Začátečník

teplota a větráni

Příspěvek od lukysse »

zdravím mám předělanou sestavu a v everestu mi senzory ukazují že základovka (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48789) má při normálním používání 38-43 °C (40 °C) a při hraní her měla až 68 °C to se mi zdá docela hodně a bojím se aby mi nevyhořela a v bedně nemám žádné ventilátory ale asi bych si je měl pořídit aby to aspon trochu chladilo
morke
Moderátor
Moderátor

Re: teplota a větráni

Příspěvek od morke »

Dvě poznámky, 1. Zkus ještě jiný program, 2. Bývá to normální, především u tvého čipsetu nForce 560.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
lukysse
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukysse »

morke píše:Dvě poznámky, 1. Zkus ještě jiný program, 2. Bývá to normální, především u tvého čipsetu nForce 560.
pořádný program sem na desku nenašel ale to nevadí a pokud je to normální tak je to dobré,šak stabilní to je tak sem zatím klidný :D
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goodfire »

Mě psal Speedfan i everest s minulou deskou (Asus P5K) 124 Stupňů a nic se nedělo, nebyla to pravda, ale psal mi to pořád
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

te teplote verim,ale vubec to neni nic hrozneho.starsi nvidiacke chipsety jsou topeni.resil bych to az pri nejake nestabilite
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“