Dual channel na trocha odlisnych RAM
- DaliborBe
- Nováček

-
Dual channel na trocha odlisnych RAM
Nazdar chcem vas spytat ze vlastne dual channel by mal ist iba na identickych RAM (preto sa predavaju v kitoch,rovnaka frekvencia,casovanie,vyrobca...) ide aj ked su trocha odlsine moduly ? Lebo ja ich mam trocha odlisne frekvencia casovanie ine, sice rovnaka znacka (GOODRAM). Teda ta(lepsia) s vyssou frekvenciou sa prisposobila takze, preto funguje ten dual ch ? V BIOSE mi hlasi tiez dual channel ktori bezi na 166MHz.
http://img600.imageshack.us/i/konecna.png/
http://img600.imageshack.us/i/konecna.png/
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: Dual channel na trocha odlisnych RAM
Jak vidíš funguje.
Pokud jsou paměti stejných frekvencí a CL, nebývá problém.
Pokud nejsou, může být.
Jestli se dobře dívám na CPU-Z, běží ti paměti Dual Channel na frekvenci 400MHz.
Víc asi nemůžeš očekávat, ne?
Pokud jsou paměti stejných frekvencí a CL, nebývá problém.
Pokud nejsou, může být.
Jestli se dobře dívám na CPU-Z, běží ti paměti Dual Channel na frekvenci 400MHz.
Víc asi nemůžeš očekávat, ne?
- PsyYch0
- Nováček

-
zdarce potreboval bych poradit mam DDR 2 800Mhz 2x1 Gb a zakladku mam M4A785D-M Pro a chci ty ramky dat do dual ale zatim jsem se k tomu nemohl dostat nastavoval jsem ruzne v biosu ale nic tak jsem se na to vykaslal ale ted bych to fakt potreboval ramky maji stejne cislo takze nevim pls poradte a co nejrychlejc tak nevim v CpuZ mi to furt pise single channel a mam jen polovinu 1024 MB pritom bych mel mit 2048 pls poradte dekuji
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
zkousel si memory remap?
- PsyYch0
- Nováček

-
heled v biosu se moc neviznam ale myslim ze jsem to nezkousle ale nevim proc mi to nejede
- PsyYch0
- Nováček

-
a kdybych dal ten memory remap tak by to slo nebo co ?? pokud by to bylo enable nebo disable ??
- PsyYch0
- Nováček

-
a do toho advanced ani nevim jak se dostanu 
- PsyYch0
- Nováček

-
A taky kdyz ramky dam 1+3 tak se mi to zapne ale pri nacitani Win 7 tak se to zastavi a nic nedela