Jakou pokojovou anténu

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jakou pokojovou anténu

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, mám monitor Samsung P2770HD s integrovaným DVB-T tunerem. Potřeboval bych nějakou rozumnou anétnu za pár šlupek. Mám tu jednu prutovou ( tuhle ), ale tam je asi problém s napájením co tuner nedává, tak bych asi potřeboval něco co to má externě pořešené.

Jsem z Brna, takže bych neměl potřeboval nic moc extra.

Co například tato?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

Díky za rady.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou pokojovou anténu

Příspěvek od Trinom »

Ta prutovka celkem ujde. Mám ji taky a no problem. Potřebuje napájení 5V, takže buď znásilni USB kabel a nebo si sežeň nějakou nabíječku na mobil nebo tak něco, co dává 4- 6V.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

A jak to mám zapojit? + z USB na "střed" koaxu a - na zemění?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Ta anténka má přece na základně ještě malej konektor. Pokud ne, tak rozeber základnu a mrkni na plošňák.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Nene, žádnej malej konektor tam nemám.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Zvláštní. Já ho tam mám.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“