Notebook do cca. 21,000Kč
Moderátor: Don
- DIXikk
- Nováček
-
Notebook do cca. 21,000Kč
Zdravím,
předběžný výběr mám, jenže člověk stále hledá něco zajímavějšího. Proto sem píšu jsem zvedávej jestli někdo najde nějaký notebook který který předčí můj výběr. Půjdeme rovnou k věci notebook potřebuji pro práci ale zároveň i pro zábavu (řekněme filmy občas nějaká ta hra, nic extra). Pracuji v jedné IT firmě takže nějaký větší přístup k informacím mam. Jenže, ne vše člověk zkusí, k něčemu mam feedback, k něčemu ne. Takže zjišťují názory i jinde.
- Ideální cena by byla do 21 tisíc, samozřejmě čim méně tím lepe pro mě.
- Displej by měl být 14" (pokud se objeví nějaký rozumný notebook tak eventuálně i 15,6")
- Nechci žádné značky typu Acer, Asus, Gigabyte, PB (znám ty značky a rozhodně jím nevěřím). Věřím především značkám Toshiba, Lenovo, HP(jen některé řady), Dell
- Notebook mám docela časté přenášení do práce, na školeni.
- Vydrž baterie nějak neřeším, sám vím že časem stejně klesne doba využiti.
- Operační systém Windows 7 Professional a vyšší by bylo skvěle. Ale obejdu se i bez OS (ten lepší způsob)
- Rozlišeni neřeším.
- Lesklý, matný. Není důležité.
- Kvalita je pro mě důležitá (třeba kovové panty)
Komponenty
- Rad bych kdyby to byl procesor Intel i3 nebo i5
- Nejméně by měl obsahovat 4Gb ram DDR3
- Rad bych asi buď ATi(amd) Radeon, nebo nVidia. Ale spokojím se i s Intel HD
- Disk není důležitý přemýšlím nad přidáním SSD disku.
- Speciálním přáním je trackpoint, ten bych docela rad.
předběžný výběr mám, jenže člověk stále hledá něco zajímavějšího. Proto sem píšu jsem zvedávej jestli někdo najde nějaký notebook který který předčí můj výběr. Půjdeme rovnou k věci notebook potřebuji pro práci ale zároveň i pro zábavu (řekněme filmy občas nějaká ta hra, nic extra). Pracuji v jedné IT firmě takže nějaký větší přístup k informacím mam. Jenže, ne vše člověk zkusí, k něčemu mam feedback, k něčemu ne. Takže zjišťují názory i jinde.
- Ideální cena by byla do 21 tisíc, samozřejmě čim méně tím lepe pro mě.
- Displej by měl být 14" (pokud se objeví nějaký rozumný notebook tak eventuálně i 15,6")
- Nechci žádné značky typu Acer, Asus, Gigabyte, PB (znám ty značky a rozhodně jím nevěřím). Věřím především značkám Toshiba, Lenovo, HP(jen některé řady), Dell
- Notebook mám docela časté přenášení do práce, na školeni.
- Vydrž baterie nějak neřeším, sám vím že časem stejně klesne doba využiti.
- Operační systém Windows 7 Professional a vyšší by bylo skvěle. Ale obejdu se i bez OS (ten lepší způsob)
- Rozlišeni neřeším.
- Lesklý, matný. Není důležité.
- Kvalita je pro mě důležitá (třeba kovové panty)
Komponenty
- Rad bych kdyby to byl procesor Intel i3 nebo i5
- Nejméně by měl obsahovat 4Gb ram DDR3
- Rad bych asi buď ATi(amd) Radeon, nebo nVidia. Ale spokojím se i s Intel HD
- Disk není důležitý přemýšlím nad přidáním SSD disku.
- Speciálním přáním je trackpoint, ten bych docela rad.
Vedoucí výdejny u IT firmy, působící na území CZ.
- maxlax
- Nováček
-
Re: Notebook do cca. 21,000Kč
Co třeba Lenovo V560? Level zpracování myslím, že bude na vyšší úrovni. Kovová šase. Akorát trackpoint to teda nemá.. Za 18k pořídíš s i5, 310m GeForce - což není žádný terno, ale lepší než Intel HD.
- DIXikk
- Nováček
-
Kdybych měl brát 15,6" od Lenova tak spíše Y560, měl jsem to v ruce a má skvěle zpracovaní. Radši bych něco menšího.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
lenovo L512 nebo Probook 6550b
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš od lenova kvalitu, tak koukni spíš na thinkpad - oproti ostatním je úroveň daleko výš. Nejlépe třeba T410, najdeš tam velmi pěkné 14".
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- DIXikk
- Nováček
-
Zvažují nad LENOVO ThinkPad L412 4403-6HG
- koudy7
- Nováček
Lenova brát pouze řady R a T! "Thinkpady" L apod. jsou opravdu k smíchu. Ikdyž je pravda že pořád lepší než zbylý plasty na trhu. problém je ten že se za kvalitu platí - tzn. za tyhle prachy bude výkon nicmoc...
Doporučil bych HP probook 6XXX Jsou 14" i 15". Super robustní šasi, skvělej výkon a dobrá baterka...
Doporučil bych HP probook 6XXX Jsou 14" i 15". Super robustní šasi, skvělej výkon a dobrá baterka...
Thinkpad T60 power! 14" / T2400 @1,83 / 3GB / 500GB @7200rpm / ATI X1300 64MB/ 1400x1050 / 7h battery life / born@2007 and still runnning smoothly
- DIXikk
- Nováček
-
No já už par probooku prodal a nevím až takové skvěle stroje to nejsou. Saše jsou stejné a HP má vždy problém s nedotaženým chlazením, hlavně u grafických chipu.
Než HP bych vybral tohle: TOSHIBA Portégé R700-1EG
Než HP bych vybral tohle: TOSHIBA Portégé R700-1EG