Vec sa má tak - mám 2 disky (d1 - 250GB., 1 partícia s W7 používaný primárne, d2 - 500GB., 2 partície, na jednej dáta, na druhej starý W7 (ktorého sa celý čas pokúšam zbaviť]]. Kedže párticiu d2 s Win.7 nedá z Winu (d1] naformátovať, siahol som po Inštalačnom CD s XP, nabootoval som, odstránil som partíciu s OS na d2, následne vytvoril novú a reštartol PC. V BIOSu nastavím bootovanie z d1 (s ktorým som celý čas nič nerobil] a voila - Invalid boot disk (cca.]. Tak fajn, ešte 3x som skúšal odstrániť a vytvoriť tú partíciu na d2 ale nepomohlo. Odpojím d2, nepomohlo. Hodím d1 na iný sata port s iným káblom, nepomohlo. Tak skúsim inštalačné DVD W7, nabootujem, repair system, fajn, Win. 7 to našlo, dám opraviť startup, robí, robí, reštart, a zas len Invalid boot disk ...
Hodím d1 do iného PC a nedá sa z neho nabootovať. Pozerám root disku a ha - boot.ini (ktorý ak dobre viem, pri W7 nemá nič robiť] s Windows XP Professional vo vnútri.
Takže, moja otázka znie - jak to sakra opraviť ????!!!!

Čo malo XP CD čo dočinenia s d1, keď som všetko robil len na d2 s partíciou na ktorej je OS ?
Díky za každú radu