Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
podľa mňa patrí DAO medzi tie lepšie hry a DLC to vhodne doplňajú, datadisk bol tiež veľmi dobrý a dostatočne dlhý (určite dlhší ako celá M2 aj s DLC dokopy) a pritom by ho spústa štúdií označila možno aj za DAO2 
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Brišo
- Začátečník

-
Zdravím, chcem sa opýtať, ako je to z udelovaním bodov pre zvolenie "dovednosti" ako je bilinkarstvo alebo vyroba jedov, nejak sa mi zda že nedostavam žiadne body, je to tak že ich dostanem iba po úroveň 10 ? Ak hej tak ma to dost mrzi, lebo u nikoho ich nemam na plno
A ďalej by som chcel vedieť, dohral som DLC Návrat do Ostagaru a našiel som tam jednu zamknutu truhlu magov, ktorá vyžaduje kľúč, neviete kde ho mám získať ? Nejaká cenná palica by sa mi hodila
Inak mám dosť velký problém s peniazmi, videl som u obchodníka nejakú magickú palicu za 100 zlatych, veď toľko nenazbieram za celú hru, keď chcem niečo predať, obchodník mi za to da maximalne 1/5 skutočnej hodnoty
A ďalej by som chcel vedieť, dohral som DLC Návrat do Ostagaru a našiel som tam jednu zamknutu truhlu magov, ktorá vyžaduje kľúč, neviete kde ho mám získať ? Nejaká cenná palica by sa mi hodila
Inak mám dosť velký problém s peniazmi, videl som u obchodníka nejakú magickú palicu za 100 zlatych, veď toľko nenazbieram za celú hru, keď chcem niečo predať, obchodník mi za to da maximalne 1/5 skutočnej hodnoty
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som mal na konci dao cez 500zl takže problém s peniazmi nie je žiadny
stačí predávať nepotrebný loot a robiť questy
do dovedností dostaneš jeden bod každé 2 úrovne
stačí predávať nepotrebný loot a robiť questy
do dovedností dostaneš jeden bod každé 2 úrovne
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Baldur's Gate Redux
Mod ktory sa pokusi o prepracovanie celeho BG 2 do DA:O
vskutku velke susto pre moderov.
Mod ktory sa pokusi o prepracovanie celeho BG 2 do DA:O
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Maranov
- Mírně pokročilý

No ano, udělejte i z BG mlátičku, ve které se nedá pohodlně jezdit s kamerou.
Nevadí, beztak to nedokončí... zatím mají 4 postavy ze stovek a jeden dungeon z desítek... nepočítáme těch několik měst a diametrálně odlišných venkovních lokací.
Nevadí, beztak to nedokončí... zatím mají 4 postavy ze stovek a jeden dungeon z desítek... nepočítáme těch několik měst a diametrálně odlišných venkovních lokací.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradil by mi prosím někdo s DLC Witch Hunt?
DLC má končit jedním z následujících způsobů (SPOILER!):
1. Morrigan and the Warden say goodbye, and Morrigan walks through the Eluvian portal.
2. Morrigan and the Warden kiss, say goodbye, and Morrigan walks through the portal alone.
3. The player stabs Morrigan and she falls backwards through the Eluvian portal.
4. The player and Morrigan kiss and then walk into the Eluvian portal together. If the Warden undertook Morrigan's Ritual, it is implied that Morrigan will allow the Warden to meet their son.
No, přestože jsem s ní něco měl (v DAO jsem s ní měl romanci pak jsem se však rozešli kvůli Lelianě...
) a provedl rituál tak se mi povedly konce 1. a 3. Netuším proč, ale 2. ani 4. mi nejde. Prosím o radu, co udělat, případně jak vést rozhovor (ešli to má nějaký výrazný dopad, o čemž pochybuji bo jsem to zkoušel a nic).
DLC má končit jedním z následujících způsobů (SPOILER!):
1. Morrigan and the Warden say goodbye, and Morrigan walks through the Eluvian portal.
2. Morrigan and the Warden kiss, say goodbye, and Morrigan walks through the portal alone.
3. The player stabs Morrigan and she falls backwards through the Eluvian portal.
4. The player and Morrigan kiss and then walk into the Eluvian portal together. If the Warden undertook Morrigan's Ritual, it is implied that Morrigan will allow the Warden to meet their son.
No, přestože jsem s ní něco měl (v DAO jsem s ní měl romanci pak jsem se však rozešli kvůli Lelianě...
Vždy prodávám i jinde.
- Brišo
- Začátečník

-
Zdravim, chcem začat hrat DLC Golemove Ambarraku ale po importovani postavi (som mag) nemám u seba čarodejnicku palicu .... Je to normálne ? Som mag bez palice
. skúšal som si dat 3 rozne palice do inventara či sa mi nejaká z nich do DLC importuje ale nič, takže mam pocit že to tak má byť
Edit:
Tak som skusil import ešte raz a zohnal som si taku lacnu palicu ... (žiadna slava teda) a tá mi funguje, neviem prečo ta moja tam nie je... nezdá sa mi že by som ju mal z nejakého prídavku ale možné to je
Edit:
Tak som skusil import ešte raz a zohnal som si taku lacnu palicu ... (žiadna slava teda) a tá mi funguje, neviem prečo ta moja tam nie je... nezdá sa mi že by som ju mal z nejakého prídavku ale možné to je
- Brišo
- Začátečník

-
Tak som ho dohral ale iba na najlahsej obtiaznosti... Chcel by som vidieť hráča, ktorý to prejde na nočnej more
, hral som to na lvl 22. Po dohraní mi v inventári pribudol opasok a amulet ... nič viac. Je to tak správne ?
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dohral som Witch Hunt a vobec nezdielam nazor so zahranicnymi recenziami ktore ho dost zhadzuju, podla mna velmi vydarene mini rozsirenie. Rad som videl opat Morrigan, no nepotesilo ma, ze som mal v dialogu s nou bug
a tvrdila mi, ze som ju odmietol, pricom som ritual vykonal. Neviem od coho to zavisi aby bug nenastal, mozno je to tym, ze som hru preinstaloval od dohrania a nejak som prisiel o achievementy, kazdopadne sa to dalo ukoncil dobrym romantickym sposobom a z (ne)ukoncenia som mal dobry pocit.
Takisto som ale vyskusal aj agresivny sposob, a koniec je pre kazdeho fanusika Morrigan srdcervuci.
Pre aspon nejaku vyzvu to odporucam hrat na nightmare obtiaznost, ak importujete nadupanu postavu z datadisku Awakening tak je to vcelku jednoduche, po prejdeni som dosiahol s postavou level 35. K Dragon Age 2 som zatial dost skepticky, ale po prejdeni Witch Hunt nedokazem nebyt zvedavy na to ako to bude pokracovat.
Pre aspon nejaku vyzvu to odporucam hrat na nightmare obtiaznost, ak importujete nadupanu postavu z datadisku Awakening tak je to vcelku jednoduche, po prejdeni som dosiahol s postavou level 35. K Dragon Age 2 som zatial dost skepticky, ale po prejdeni Witch Hunt nedokazem nebyt zvedavy na to ako to bude pokracovat.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 MichiGen Poradil bys mi prosím, viz výše.
Chci jít s ní, nebo alespoň polibek a ono nic.
A přitom jsme byly ti nejlepší přátelé.
Chci jít s ní, nebo alespoň polibek a ono nic.
A přitom jsme byly ti nejlepší přátelé.
Vždy prodávám i jinde.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nahram video pri postupe v dialogu, ale skor ten tvoj problem bude asi kvoli tomu ako si zahral povodnu hru + to mas mozno bugnute tiez.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tu to je
http://www.youtube.com/watch?v=dBz_uO3KwYM
http://www.youtube.com/watch?v=dBz_uO3KwYM
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 MichiGen Díky, ale máš úplně jiné dialogy než já.
Nikde se mi nepodařilo zjistit co vše musím splňovat aby mi dovolila jít také tím portálem.
Fakta:
V DAO jsem si to jako mužský mág rozdal s každým (Zevran, Leliana, Morrigan), nicméně pak jsem odevšech dostal nůž na krk a musel si vybrat. Takže má volba padla na Lelianu, nicméně před tím to byla Morrigan.
Rituál jsem s Morrigan provedl.
Víc mě nenapadá co by mohlo způsobit že mě nechce vzít s sebou.
Nikde se mi nepodařilo zjistit co vše musím splňovat aby mi dovolila jít také tím portálem.
Fakta:
V DAO jsem si to jako mužský mág rozdal s každým (Zevran, Leliana, Morrigan), nicméně pak jsem odevšech dostal nůž na krk a musel si vybrat. Takže má volba padla na Lelianu, nicméně před tím to byla Morrigan.
Rituál jsem s Morrigan provedl.
Víc mě nenapadá co by mohlo způsobit že mě nechce vzít s sebou.
Vždy prodávám i jinde.
- Brišo
- Začátečník

-
Čaute, hram datadisk procitnuti a v tej ulohe v lese ked vas zajme ten splozenec a vezme vam všetko vybavenie tak v priebehu hry človek najde vybavenie pre dvoch spojencov zo skupiny ale pre mna a spravodlivosť som nič nenašiel, v navode som sa dočítal že tie veci majú byť v truhle pri obchodníkovi (blizko miesta suboja s dvoma drakmi ) ale ja v tej truhle nič nemam. Neviete prečo ? Je to nejaký bug ?
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to bug, nejlepší je se předtím vysvléct a až poté vejít.
Viz řešení na http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki
Viz řešení na http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki
Vždy prodávám i jinde.
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
inak v eshopoch akcia na ea hry
awakening kleslo na 9.99€ konečne si ho kúpim
awakening kleslo na 9.99€ konečne si ho kúpim
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Aros
- Začátečník

Zdravím, vyřešil se nakonec nějak ten problém, který lidi na fórech s oblibou označují jako memory-leak? Prostě to, že hra vyžere všechny prostředky, které má k dispozici už v menu. Jako 100% vytížení 3 jádrového procesoru v menu a vyžrání 1.5GB paměti na intro mi vážně přijde ujeté. Hledal jsem na fórech, lidi si na to různě stěžují, ale nikdy nikdo nepřišel s žádným řešením(alespoň co jsem viděl) a Bioware se k tomu snad nikdy nevyjádřil. Já si jako nestěžuji, protože mi to nepadá, ale musím říct, že s postupem času je té naalokované paměti čím dál tim víc, takže to opravdu jako memory-leak vypadá, ale to by stejně vůbec nevysvětlovalo to vytížení procesoru v menu...
Jen by mě zajímalo jestli o tom někdo něco neví...
Jen by mě zajímalo jestli o tom někdo něco neví...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Thellwin
- Administrátor

Re: Dragon Age: Origins
Takže jsem začal hrát.
Dojmy zatím docela pozitivní, jsem v Ostagaru v té věži takže v podstatě na začátku, hraje se to celkem dobře, akorát mi zatím chybí větší sžití s postavami v družině a kamera mi nepřijde zrovna nejlepší, holt daň za 3D ... grafika je ucházející, ale přiznám se, že jsem čekal trochu víc, prostředí celkem chudé.
Hraje s patchem 1.04 (nebo jak to je) a jede to v pohodě, 1280*1024 vše na max. s 8xAA a FPS 40+
Dojmy zatím docela pozitivní, jsem v Ostagaru v té věži takže v podstatě na začátku, hraje se to celkem dobře, akorát mi zatím chybí větší sžití s postavami v družině a kamera mi nepřijde zrovna nejlepší, holt daň za 3D ... grafika je ucházející, ale přiznám se, že jsem čekal trochu víc, prostředí celkem chudé.
Hraje s patchem 1.04 (nebo jak to je) a jede to v pohodě, 1280*1024 vše na max. s 8xAA a FPS 40+
Goldnoob team proud member!
- Frostys
- Začátečník

-
S postavami se lépe sžiješ až později, třeba ve svém táboře, tam s nimi můžeš mluvit až do aleluja a poslouchat jejich příběhy 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Pravda, do promakanosti Gothiců nebo i Zaklínače to má setsakra daleko.Thellwin píše:...prostředí celkem chudé...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White