Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Dragon Age: Origins

Příspěvek od Vivec »

Sir_-_Death píše:
Thellwin píše:...prostředí celkem chudé...
Pravda, do promakanosti Gothiců nebo i Zaklínače to má setsakra daleko.
Ale oproti NWN to je pořád dost dobrý, jediný co mě u DA vytáčí je ta kamera, často jsou střelci mimo pozorovatelnou oblast a musim si kameru přiblížit abych viděl do dálky, častá kolize s prostředím a další nedořešenosti... holt daň za konzole
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vivec píše:Ale oproti NWN to je pořád dost dobrý
Ale oproti NWN 2 uz je to prostredie slabsie
Vivec píše:.. holt daň za konzole
Oproti DA II posobi DA:Origins ako klenot a poriadna PC hra, aj ked inventar v podobe zoznamu je maly ustupok konzolam, inventar v DA II je pre PCckara hroza, takisto chybajuca takticka kamera, hnusne UI a dalsie veci. :sad:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nějaký tip na vhodné složení družiny, pokud mám hlavní postavu mága (spíš útočněji zaměřeného)?

Zatím mám Alistera, Morrigan a Lelien (?) ...
Goldnoob team proud member!
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

healer ti to ulahci, ale na nizsich obtiaznostiach to ide aj bez neho
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zatím to léčím sám a občas nestíhám, takže asi bych healera ocenil.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Thellwin píše:Nějaký tip na vhodné složení družiny, pokud mám hlavní postavu mága (spíš útočněji zaměřeného)?

Zatím mám Alistera, Morrigan a Lelien (?) ...
alister jako tank plus tři kouzelníci a zabiješ všechno i na very hard, po Lotheringu každopádně doporučuju jít nejdřív do Mage tower, je asi nejlehčí a dostaneš tam dobrý bonusy včetně Wynne (kouzelnice, healer)

Michigen: myslel jsem právě NWN2, mě se teda DA prostředí líbí víc, ale to je už asi jen otázka vkusu

Každopádne já taky hraju znova, chtěl jsem před dvojkou mít pěknou postavu na import ale podle těch ohlasů je mi dost líto jak dvojka vypadá
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vivec - a tip na konkrétní postavy? :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

no tak ono jich tam zas tolik neni :-)
Alistar jako tank, pokud ti nevadí že je hodný takže větčinou když uděláš něco hodnýho tak dostaneš u něj reputaci a Morrigan jí ztratí (ale to neni nic hroznýho), spíš je sranda mít Morrigan a Alistara v partě protože se dobře hádaj
již zmíněná Morrigan a nakonec Wynne, pokud bys chtěl trochu pestřejší partu tak bych vzal třeba Lelianu místo Morrigan (a budeš mít celou dobrou partu), nebo psa místo Alistara (ev. Shale jestli míš DLC Stone prisoner)

\\ono vůbec je sranda chvíly chodit s každou postavou jen kvůli těm rozhovorům, třeba když tahá Morrigan Stana do postele, to jsem se fakt nasmál :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vzhledem k tomu, že jsem začal hrát jako docela dobrák, tak Alister je v podstatě jasnej, psa asi ne, nechápu, proč nelze mít 4 postavy + psa, takže volba 3 + pes nebo 4 bez psa je pro mě bohužel jasná. Wynne jako healer asi také.

Leliana by asi byla dobrá kvůli zlodějským schopnostem, naproti tomu s Morrigan by prý měla být možnost nějaké romance, takže babo raď :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

s Leilanou a Morrigan můžeš do trojky :lol:
těch vztahů se neboj, ty se stejně řeší jen v kempu kde máš všechny postavy

ad pes, on se nezdá, ale je to fakt super charakter, neskutečně toho vydrží a má super skilly a nsetojí tě žádný peníze za vybavení, jediný co mu trochu chybí na to aby byl dokonalej tank je absence skillu threaten, kterej je pak dost důležitej
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vivec: To je luto aj mne, DA:O mam fakt rad.

Thellwin: Na psa je fajn mod "extra dog slot", i ked hra bude potom lahsia. :)
http://modsreloaded.com/extra-dog-slot
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já hraju na normal, nemám potřebu se u hry vztekat, ani si nic dokazovat, takže když bude lehčí, vadit mi to nebude, případně si vždycky můžu zvednout obtížnsot, nebo ne?

Když už jsem psa, kvůli Lelianě vyhodil, kde se dá znovu nabrat? Na tom místě, kde jsem ho propustil?
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

pes by mal byt v tabore, ak si ho nenabral po ostagare pri nahodnom stretnuti, tak uz sa neda zobrat
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nabral jsem ho při náhodném střetnutí, ale pak jsem ho v té vesnici pustil místi Leilany. Dá se ještě nabrat?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tys mu přímo řekl v "rozhovoru", že ho tam už nechceš a on odešel? Jinak bys ho měl ve výběru postav pro družinu.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No, když se ke mě Lielana chtěla přidat, tak se objevila obrazovka s postava a psem a dole čtyři kolečka, psa jsem z kolečka vyndal a Leilanu nandal ... tak nějak :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak to jo. To je normální obrazovka výběru postav do své družiny. Pokaždé když potkáš někoho, kdo se k tobě může přidat, tak se objeví obrazovka a vybereš si ho. Nepamatuju jak tu obrazovku vyvolat ručně.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem nainstaloval ten psí doplněk a po jeho použití se mi ten pes objevil v družině i když nikde okolo předtím nebyl. Každopádně dík :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

No problem :wink: na DA:O je vela modov, ci uz uzitocnych alebo len kozmetickych. Ale najskor najlepsie prejst asi bez nich, pripadne s tym extra slotom pre psa a hi-res texturami.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kromě psa už žádné další úpravy neplánuju. Hi-res textury by sice možná byly fajn, ale na HD4870 512 MB to nemá smysl. Ta hra vypadá pěkně i bez toho, jen se to nesmí zkoumat moc zblízka :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“