Prosim o pomoc.
Cas od casu se mi seka obrazovka notebooku acer Aspire 5930G.Je to opravdu nepravidleny ale posledni dobou castejsi.Jsem si jisty ze to neni programy ci OS.Jelikoz to dela i po reinstalaci OS.
Zmrzne to tak ze proste zustane "zmrzly" obraz se kterym se neda nic delat - neblika ani kurzor.Klavesnice vubec nereaguje.Zadny tlacitka ani blikajici wifi tlacitko na notebooku nereaguje.Po nainstalovani 64 bit OS mi prijde ze to dela casteji.
Co si myslite ze to muze byt? Muzete mi doporucit nejaky testovaci software?
nepravidelne zmrzla obrazovka aspire 5930G
Moderátor: Don
- michalveslo
- Nováček
-
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: nepravidelne zmrzla obrazovka aspire 5930G
HW konfigurace? otestuj stabilitu v Memtest a OCCT, to je základ
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- typek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: nepravidelne zmrzla obrazovka aspire 5930G
skusil bych memtest86 na pameti a hdd testik hdd tunemichalveslo píše:Prosim o pomoc.
Cas od casu se mi seka obrazovka notebooku acer Aspire 5930G.Je to opravdu nepravidleny ale posledni dobou castejsi.Jsem si jisty ze to neni programy ci OS.Jelikoz to dela i po reinstalaci OS.
Zmrzne to tak ze proste zustane "zmrzly" obraz se kterym se neda nic delat - neblika ani kurzor.Klavesnice vubec nereaguje.Zadny tlacitka ani blikajici wifi tlacitko na notebooku nereaguje.Po nainstalovani 64 bit OS mi prijde ze to dela casteji.
Co si myslite ze to muze byt? Muzete mi doporucit nejaky testovaci software?