problem s instalaci programu a her v OS

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
LordSisken
Začátečník
Začátečník

problem s instalaci programu a her v OS

Příspěvek od LordSisken »

Posledni dobou se mi stava,ze kdyz instaluju jakykolliv program ci hru,tak se mi tesne pred koncem instalce instalacni program sekne a nic...OS jede dal a kdyz poklepu mysi do instalacniho okna abych zjistit zda reague ci ne,tak normalne reaguje.Muzu tu instalaci mit pustenou jak dlouho chci,proste do konce nedojede.Napr: u instalaci ovladacu na grafïku (AMD)..ovladace se naisntalujou ale pri instalaci control centru se to sekne,a ani odinstalovat nejde,pritom instalacni aplikace normalne reaguje.Original Win 7 64bit OEM Asus
CPU:AMD FX 8320 4.2Ghz 1.39v CPU cooler:CoolerMaster V8 RAM:Kingston HyperX Beast 2x8Gb 1866Mhz cl10 GPU:AMD HD6970 2Gb GPU cooler:Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II MB:Asus Sabertooth 990FX R2.0 Zdroj:Xilence Gaming Edition 800W
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: problem s instalaci programu a her v OS

Příspěvek od CZDaywalker »

Kdy to začalo dělat?
Fungovalo to vůbec někdy nebo to začalo dělat v poslední době?
Nemohl se do systému nahrát nějaký program, který to ovlivňuje?
LordSisken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LordSisken »

Slo to vzdy v pohode.poprve jsem to zacal registrovat kdyz jsem si poridil AMD HD 6950.Stalo se to pri instalci ovladacu...pak uz se to tahlo s kazdym programem.
CPU:AMD FX 8320 4.2Ghz 1.39v CPU cooler:CoolerMaster V8 RAM:Kingston HyperX Beast 2x8Gb 1866Mhz cl10 GPU:AMD HD6970 2Gb GPU cooler:Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II MB:Asus Sabertooth 990FX R2.0 Zdroj:Xilence Gaming Edition 800W
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Tak doporučuji vrátit systém zpět přes obnovení systému. Podle mě v tom hraje roli daný ovladač, který toto způsobuje.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“