2x nVidia Geforce 8800GT
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- MEGIL
- Nováček

-
2x nVidia Geforce 8800GT
Zdravím, mám možnost mít druhou stejnou GK GeForce 8800GT a tak se chci zeptat jestli se to vubec vyplatí?A jaký SLI bridge bych měl použít?Nikdy jsem to nezkoušel takže vůbec nevím jak na to...
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2x nVidia Geforce 8800GT
Nevyplati se to, ty karty uz jsou moc stare a pomale. Kdyz tu soucasnou prodas a koupis jednu novou vykonnejsi, budes na tom vyrazne lepe (po strance vykonu, spotreby, hlucnosti i problemu se SLI).
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- MEGIL
- Nováček

-
Ani v tom případě že mám možnost mít ji zdarma? Myslel sem si že ten bridge nebude velká investice.
- 666terrorist
- Začátečník

vyplatí, vem 2zdarma a obě prodej 
AMDIIX6 1090T (4GHz-1,46V 2,8GHz NB), Kingsto n HyperX Blu 8GB, Asus M5A99X EVO 990X,MSI 660GTX,systém-SSD Crucial m4-64GB, Data-SEAGATE Barracuda 7200.11 1TB SATA II,WESTERN DIGITAL C.G. 2TB SATA III+ 1,5TB ext. HDD, ZDROJ CORSAIR TX650W, Chladič Noctua NH-U12P,
LCD Dell UltraSharp 2209WA E-IPS
LCD Dell UltraSharp 2209WA E-IPS
- MEGIL
- Nováček

-
Tak díky za rady

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Pokud muzes mit tu druhou opravdu zadarmo, tak za zkousku SLI nic nedas. Ale imho se pak stejne rozhodnes obe karty prodat a koupit neco lepsiho. SLI mustek koupis za par korun, ale pamatuj na to, ze musis mit i desku podporujici SLI a mel bys mit take dostatecne vykonny zbytek sestavy (+ odpovidajici zdroj).
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji