2x nVidia Geforce 8800GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
MEGIL
Nováček
Nováček

2x nVidia Geforce 8800GT

Příspěvek od MEGIL »

Zdravím, mám možnost mít druhou stejnou GK GeForce 8800GT a tak se chci zeptat jestli se to vubec vyplatí?A jaký SLI bridge bych měl použít?Nikdy jsem to nezkoušel takže vůbec nevím jak na to...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: 2x nVidia Geforce 8800GT

Příspěvek od Kamikadze »

Nevyplati se to, ty karty uz jsou moc stare a pomale. Kdyz tu soucasnou prodas a koupis jednu novou vykonnejsi, budes na tom vyrazne lepe (po strance vykonu, spotreby, hlucnosti i problemu se SLI).
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
MEGIL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MEGIL »

Ani v tom případě že mám možnost mít ji zdarma? Myslel sem si že ten bridge nebude velká investice.
666terrorist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 666terrorist »

vyplatí, vem 2zdarma a obě prodej :)
AMDIIX6 1090T (4GHz-1,46V 2,8GHz NB), Kingsto n HyperX Blu 8GB, Asus M5A99X EVO 990X,MSI 660GTX,systém-SSD Crucial m4-64GB, Data-SEAGATE Barracuda 7200.11 1TB SATA II,WESTERN DIGITAL C.G. 2TB SATA III+ 1,5TB ext. HDD, ZDROJ CORSAIR TX650W, Chladič Noctua NH-U12P,
LCD Dell UltraSharp 2209WA E-IPS
MEGIL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MEGIL »

Tak díky za rady :-D :)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Pokud muzes mit tu druhou opravdu zadarmo, tak za zkousku SLI nic nedas. Ale imho se pak stejne rozhodnes obe karty prodat a koupit neco lepsiho. SLI mustek koupis za par korun, ale pamatuj na to, ze musis mit i desku podporujici SLI a mel bys mit take dostatecne vykonny zbytek sestavy (+ odpovidajici zdroj).
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“