Wifi píše omezený přístup

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mr.mike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wifi píše omezený přístup

Příspěvek od mr.mike »

Zravím mám nb Asus Eee 1215N a stala se mi taková nemilá věc takhle ve škole se snažím připojit k naší wifi a stále to nešlo - Widle mi píší "Omezený přístup" - nedostal jsem IP nic... Tak jsem si říkal fajn ve škole to zase blbne, jenomže.. přijdu domů a píše mi totéž... už jsem zkoušel všechno možné - reinstalem ovladačů počínaje, bodem obnovení konče... avšak nic nepomohlo.. problém je tu stále... Už jsem začal uvažovat nadtím, že nout půjde na reklamaci - jenomže: naštěstí mne napadlo pustit Express Gate (Asusácké prostředí běžící na linuxu mimo Widličky) tak v tom vše fungovalo - z toho usuzuji, že chyba je ve Windows nikoli v HW.. Pomůže mi někdo prosím? :|

Jen ještě dodám, že včera jsem instalil SP1 pro W7, ale ještě dnes dopoledne to chvíly ve škole šlo...

PS. Pokud připojím UTP tak stále nic
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Wifi píše omezený přístup

Příspěvek od Brázda.l »

Když zadáš IP adresy ručně, tak problém zmizí?
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
mr.mike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.mike »

To je přes ipconfig že? Objevil jsem další indícii .. -> pokud chci vypsat ipconfig jsou tam jen tunely a žáné jiné adáptéry.. :/ pokud dám ipconfig /renew tak mi to vypíše, že není žádný adaptér, který by to umožňoval :sad:

E.: zkoušel jsem měnit IP adresu růčo, ale nejde..

Viděl bych to na nějaký problém s ovladači, ale jak ho vyřešit.. to netuším :angry2:

E2: ještě jsem si všiml, že najednou přibyl tento síť. adaptér "Microsoft Virtual Wifi Miniport Adapter" vím k čemu to je, ale nikdy jsem to tam předtím neměl tzn nemůže to dělat problémy?
mr.mike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.mike »

Vyřešeno.. Reinstal Widlí... a pro jistotu nainstaleno toto http://goo.gl/GSkI5 :wink:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“