Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- martinGT500
- Nováček

-
Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom
čaute, vetrák na grafike mi fučí ako hovado naplno, aj keď nič nerobím aj keď reštartujem PC stááále ide na plno .. mám ATI ASUS HD 5870 a skúšal som preinštalovať všetky ovládače na grafiku ako aj Asus SmartDoctor ten ani nereaguje aj keď mam nastavene automaticky alebo si nastavím ja a potvrdím nič žiadna zmena v tom, ukazuje mi teplotu na maximum teplotu a VAROVANIE pri tom na dotyk je studená, skúšal som aj vytiahnuť odpojiť a znova zasunúť zapojiť grafiku a stále valí na plne otáčky pri štarte mi píše aj že Ati Catalyst aplikacia zlyhala, aj tu som skúšal preinštalovať a stále nejde
hluk je statočne silný a neviem koľko to ten vetrák vydrží fičať naplno, všetko sa to stalo potom ako som zapnul hru a ta sa vypla a resetol sa comp ... skúšal som aj windows preinštalovať s formatovaním, prestalo to s pustil som len hru v prehliadači a spustilo to zas
UZ NEVIEM CO STYM ... please poraďte ak sa stým ktosi už stretol, nechce sa mi to posielať na reklamačku, doska je Socket1156 GIGABYTE H55M-S2H keď by to pomohlo, v biose nemožem nič take nájsť z grafiku, no neviem 
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 13. bře 2011, 16:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK
- morke
- Moderátor

Re: Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom
Hw problém s chlazením. Zkus profouknout chladič. Pokud to nepomůže, tak reklamace. Pokud již karta není v záruce, tak sundat chladič, vyčistit od staré teplovodivé pasty a nanést novou.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- martinGT500
- Nováček

-
Re: Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom
no jo grafika ma dva týždne, takže asi len reklamaciamorke píše:Hw problém s chlazením. Zkus profouknout chladič. Pokud to nepomůže, tak reklamace. Pokud již karta není v záruce, tak sundat chladič, vyčistit od staré teplovodivé pasty a nanést novou.