Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
martinGT500
Nováček
Nováček

Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom

Příspěvek od martinGT500 »

čaute, vetrák na grafike mi fučí ako hovado naplno, aj keď nič nerobím aj keď reštartujem PC stááále ide na plno .. mám ATI ASUS HD 5870 a skúšal som preinštalovať všetky ovládače na grafiku ako aj Asus SmartDoctor ten ani nereaguje aj keď mam nastavene automaticky alebo si nastavím ja a potvrdím nič žiadna zmena v tom, ukazuje mi teplotu na maximum teplotu a VAROVANIE pri tom na dotyk je studená, skúšal som aj vytiahnuť odpojiť a znova zasunúť zapojiť grafiku a stále valí na plne otáčky pri štarte mi píše aj že Ati Catalyst aplikacia zlyhala, aj tu som skúšal preinštalovať a stále nejde :cry: hluk je statočne silný a neviem koľko to ten vetrák vydrží fičať naplno, všetko sa to stalo potom ako som zapnul hru a ta sa vypla a resetol sa comp ... skúšal som aj windows preinštalovať s formatovaním, prestalo to s pustil som len hru v prehliadači a spustilo to zas
:evil: UZ NEVIEM CO STYM ... please poraďte ak sa stým ktosi už stretol, nechce sa mi to posielať na reklamačku, doska je Socket1156 GIGABYTE H55M-S2H keď by to pomohlo, v biose nemožem nič take nájsť z grafiku, no neviem :sad:
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 13. bře 2011, 16:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom

Příspěvek od morke »

Hw problém s chlazením. Zkus profouknout chladič. Pokud to nepomůže, tak reklamace. Pokud již karta není v záruce, tak sundat chladič, vyčistit od staré teplovodivé pasty a nanést novou.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
martinGT500
Nováček
Nováček

Re: Ati ASUS 5870 stráta kontroly nad vetrákom

Příspěvek od martinGT500 »

morke píše:Hw problém s chlazením. Zkus profouknout chladič. Pokud to nepomůže, tak reklamace. Pokud již karta není v záruce, tak sundat chladič, vyčistit od staré teplovodivé pasty a nanést novou.
no jo grafika ma dva týždne, takže asi len reklamacia :cry:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“