Logitech Z5500 problem s DTS

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
lubo188
Začátečník
Začátečník

Logitech Z5500 problem s DTS

Příspěvek od lubo188 »

Zdravim kupil som si tieto repraky a prepojil ich optikou s onboard zvukovkou. KEd som chcel pozret film v DTS 5.1 (MATRIX, AVATAR) tak na ovladacom panely si neviem navolit dts mam tam len stereo, stereo x2, DD PL2 MOVIE, DD PL2 MUSIC, Neveim si stym rady, moc sa do nastaveni zvuku nevyznam, prosim poradte :( (Prikladam obrazky nastavenia mojho pc/zvuku)

(Dokaz ze audio stopa je DTS)
Obrázek

Ovl. panel Z-5500
Obrázek

Toto je nejaky AC3 dekoder alebo Combined-Community-Codec-Pack-2010-10-10
Obrázek

Obrázek

Toto je nastavenie zvuku ktore boli pri ovladacoch zvukovej karty Realtec (onboard)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Win7/ovladaci panel/zvuk
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A nastavenie JetAudia
Obrázek
Yiri
Začátečník
Začátečník

Re: Logitech Z5500 problem s DTS

Příspěvek od Yiri »

A k čemu myslíš, že je tam to DD PL2 MOVIE??? 8)

Ty to jako 5.1 neslyšíš? Já jedu na DD PL2 MOVIE mam nastavenou nějakou kloudnou hlasitost na surround i na center.

Hele nainstaluj VLC media player, pokud ho ještě nemáš, a otevři tenhle "muj" zkušební file:
http://www.edisk.cz/stahni/44627/www_ly ... 7.5KB.html
Měl by si tam slyšet všechny kanály, subwoofer tam taky zahučí ale jen na chviličku, ten file neni zrovna perfektní ale účel splní.

Tady jsem našel stránku, tak si zkus proklikat ty THX Dobly nahrávky, jsou taky 5.1 :)
http://www.stealthsettings.com/bass-eff ... -test.html

ps: těch kravin v tom ovladači zvuku, jako že je to stereo si nevšímej, máš to přes optiku tak si ten program může myslet třeba o prdeli, víš co. Když bys to měl přes jacky, tak už bys to 5.1 pak hrotil. Jestli mi rozumíš.

//EDIT: sorry, oni se přepnou samy do Dobly Digital módu, když do nich jde ten signál
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“