MSIMOA2011 - nejde poslat mail

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Dixel
Nováček
Nováček

MSIMOA2011 - nejde poslat mail

Příspěvek od Dixel »

Vážená redakce, http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1694946 zde je můj link který mi CPU-Z vyprodukoval.
Jde jen o to, že nejsem jediný kdo má problém tento link odeslat na Váš email. Chtěl bych vás tedy požádat zda-li byste se mohli podívat jestli tento mail MSIMOA2011@PCTUNING.CZ je správný :) . S pozdravem David Doležal.

//edit Wilik - presun ze zprav pro adminy
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: MSIMOA2011 - nejde poslat mail

Příspěvek od Kamikadze »

Dobry den,
sefredaktor Vaclav Vlcek, ktery ma soutez na starosti, je aktualne v zahranici, vraci se v pondeli vecer. Jakmile dorazi, na problem se podiva a v utery se cela zalezitost bude resit. Do te doby se omlouvame a se zasilanim mailu prosim vyckejte.

Diky a preji hezky den
Tomas Sulc
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Dixel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dixel »

Dobrý den :). Už je vše v pořádku :). Váš kolega Jiří Zahrádka už vše napravil. S pozdravem David Doležal
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Omlouvam se moc, v patek jsem odjizedl pryc a pripravil jsem celou soutez, jen na zalozeni mailu na serveru jsem jaksi zapomel :)
PCT BOSS
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“