Ahoj,
v sobotu se mi zhroutily linuxy. Musel jsem je preinstalovat, bohuzel jsem nepovolil instalaci grubu, takze jsem pak jeste dlouho bojoval s bootloaderem. Nakonec jsem vsak vse zprovoznil a muj pc vidi jak ubuntu, tak win 7. Vse vypadalo v poradku, dokud jsem dnes nepotreboval pouzit wifi. Nevidim zadne site v dosahu(v mobilu jich vidim asi 10). Site nejsou v dosahu ani na ubuntu, ani na win 7 ani na ubuntu live cd. Mate nekdo nejaky napad, cim by to mohlo byt?
Diky
Nevidim zadne wifi site
Moderátor: Don
- opaQue
- Nováček

-
Nevidim zadne wifi site
Naposledy upravil(a) opaQue dne pon 7. bře 2011, 13:44, celkem upraveno 1 x.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nevidim zadne wifi site
Vypla sitovka?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- opaQue
- Nováček

-
Na strane notesu je zapla:) a pomoci Fn + wifi je taky zapla...
- opaQue
- Nováček

-
Stale bojuju se stejnym problemem. Problem je asi v tomto:
po prikazu ifconfig wlan0 up mi bash vrati chybu "SIOCSIFFLAGS: Unknown error 132".
Po zadani prikazu rfkill list vrati
"phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: yes"
Kontroloval jsem bios tam je wifi zapla.. zkusil jsem na rady pohnout vypinacem na strane notebooku kdyz jsem v biosu, taktez bez uspechu. Dale jsem zkusil tento navod "http://www.opennet.ru/tips/info/2214.shtml", ktery vetsine lidi funguje, bohuzel zase bez uspechu.
Napada nekoho co by se jeste dalo zkusit, aby si linuxy nemyslely, ze mam vyplou wifi_?
po prikazu ifconfig wlan0 up mi bash vrati chybu "SIOCSIFFLAGS: Unknown error 132".
Po zadani prikazu rfkill list vrati
"phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: yes"
Kontroloval jsem bios tam je wifi zapla.. zkusil jsem na rady pohnout vypinacem na strane notebooku kdyz jsem v biosu, taktez bez uspechu. Dale jsem zkusil tento navod "http://www.opennet.ru/tips/info/2214.shtml", ktery vetsine lidi funguje, bohuzel zase bez uspechu.
Napada nekoho co by se jeste dalo zkusit, aby si linuxy nemyslely, ze mam vyplou wifi_?
- KOFis
- Mírně pokročilý

hoj, mozna by bylo lepsi napsat primo na ubuntu forum (http://forum.ubuntu.cz/), kde je vice odborniku primo na linux. 
- opaQue
- Nováček

-
Konecne vyreseno. Stacilo ze spodu notebooku zmacknout malinkate tlacitko (pravdepodobne CMOS, ale nevim).:]