Zvuk-HRY

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Reigen
Nováček
Nováček

Zvuk-HRY

Příspěvek od Reigen »

Zdravím,vyskytl se mi ze dne na den problém :-(
všiml jsem si toho u Dragon age 2 demo,zvuk neseděl se hrou,při aktivním hraní je to v poho ale když naskočí nějaká cut-scéna zvuk přestane sedět s obrazem je jakoby rychlejší,pak se stane že bud postavy jen hýbou ústy,nebo tak sekají a nic nesliším protože sem to slyčel před 5 sek,nic mi nepomáhalo,přeinstaloval jsem windowsy a je to stále stejné,zkusil sem si zapnout mafii 2 a problém je stejný u cut scén bud zvuk nesedí a nebo vypadává co 4 sec na 1 sec je ticho :( z aktualizovat ovladače jsem zkusil :-(

VIA VT1708S -je integrovaná na dece ASUS P5QD Turbo

děkuji za každou radu
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Zvuk-HRY

Příspěvek od Alfajk »

Reigen píše:...
mam taky desku od asusu a taky zvukovku VIA...a taky ten samej problem,je to asi globalni problem via,zkusil jsem vsechno mozny,ale zatim nic zebralo,zvuk je proste oproti videu posunutej a ve vsech "ukazkach" to jakoby laguje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Reigen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reigen »

Alfajk píše:
Reigen píše:...
mam taky desku od asusu a taky zvukovku VIA...a taky ten samej problem,je to asi globalni problem via,zkusil jsem vsechno mozny,ale zatim nic zebralo,zvuk je proste oproti videu posunutej a ve vsech "ukazkach" to jakoby laguje
aha ,takže to vidím tak že zítra fičím pro novou zvuk. kartu ....
ale i tak nemá někdo nějaké alespon zkušební řešení ? mě t stím jelo normálně prostě ze dne an den :-(
Reigen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reigen »

Vyřešeno LOCK prosím - odinstaloval jsme ovladače od VIA a nechal sem naisntalovat softvare ovladaču od Windowsu 7 ;) :D je to divné ale zvuk už funguje správně a korektně !!! :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“