Asus VX6 lamborghini,2 grafické karty,problém ve starých hrá

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
murmur48
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Asus VX6 lamborghini,2 grafické karty,problém ve starých hrá

Příspěvek od murmur48 »

Zdravím, mám problém se svým netbookem při hraní starých her( Npř Diablo 2). Při hraní se hra seká a to mi vůbec nešlo do hlavy, když vezmu v potaz, že noťas v klidu zvládá Warcraft 3, UT 2004, quake 3 arena (což nejsou rozhodně žádný náročný hry, ale sou mnohem náročnější než Diablo 2..) zjistil sem dokonce i čím to je ale neznám řešení. S vybavením netbooku se to má tak, že má 2 grafické karty- jednu od intelu - opravdovej odpad- jen na prohlížení netu a práci( ale je pravda že hodně šetří baterku) a Nvidia ION 2 která se automaticky spouští s hrama a HD videem...to, u který aplikace se nahodí ION se nastavuje v ovladačích, jenže tam to nastavený je, ale podle GPU-Z při hraní diabla pořád jede jen ta od intelu. Podobný problém sem zjistil i u dangeon keepra 2 a Heroes 3 WOG, ale těm to nevadí, ty zvládne i ta od intelu...jenže diablo s větším počtem nepřátel a efektů se prostě nehorázně seká...nenapadá někoho jak to vyřěšit? (reinstal ovladačů i hry už sem zkoušel několikrát), nebo jak nějakým programem tu inteláckou grafiku komplet vypnout aby ION byla nucená tu kontrolu převzí? Byl bych hodně vděčný...jelikož je to zrovná má oblíbená hra a při dlouhém cestování vlakem nebo tak se mi to hodí...
CPU: INTEL Core i5-760 Quad-Core 3,66GHZ chladič: CoolerMaster Hyper 212+
GPU: ATI Radeon HD 4890
RAM: DDR III 1333MHz CL9 KINGSTON 6GB(3x2GB)
MB: ASUS P7P55D-E
SSD: OCZ Agility 3 Series 120GB
HDD: WD Caviar Black 1000GB, SATA III , My book 1TB, My Book 2TB
zdroj FORTRON BLACK POWER 650W
Case:crosair 500r black
system: Win 7 64 bit

Netbook Asus VX6 Lamborghini black(Intel Atom D525 1,8 GHz -dual core , 4 GB DDR3, NVIDIA ION 2 512 MB, 320 GB, Win 7 32bit)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“