Zdravím, mám dotaz - co může způsobovat takovéto vytěžování jednoho jádra na CPU? Dělá to hned po restartu, v taskmanageru mám u všeho nuly, akorát u nečinných procesů 99. Nástroj sledování prostředků viz příloha. Zkoušel jsem mě známé procesy povypínat, ale bez výsledku.
Já taky, po utnutí to bylo v pohodě. Každopádně ve sledování prostředků se to dalo vysledovat (ve správci procesů všude 0). Třeba poradí ještě někdo něco.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
na MS antivir pozor ..., od určité aktualizace, která se objevila někdy minulý rok mi antivir začal pořádně ujídat CPU. Skoušel jsem antivir i na jiných sestavách a vždy se stejným výsledem. Tváří se, že jede v pohodě, ale nedej bože zapnout nějakou neznámou instalaci, nebo něco stáhnout z netu, co je trochu delší ...
Dokonce se mi ve škole stalo, že jsem při psaní zápisku chtěl opravit v office 2010 chybně napsané slovo a jak jsem na něj kliknul pravým, tak se mi vše totálně seklo a MS mi zežralo celý CPU - no prostě hnus.
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !