"High-end" zvuková karta pro stereo

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: "High-end" zvuková karta pro stereo

Příspěvek od Exp »

Nemá, píše do 5k, BB by vyšel na znatelně víc.
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

Pokud by nevadilo omezení jen na win Xp a nižší, tak je asi nejlepší volbou koupit bazarovou LynxONE z ebaye. I přes svoje stáří bych řek, že strčí, v týhle cenový kategorii, ostatní zvukový karty do kapsy.
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

Potřebuji něco, co bude chodit na Win7 64bit. Ale díky.
CPU: Core i7-6700K ; MB: Gigabyte Z170X Gaming 5; RAM: Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2x8GB) DDR4 3000; Chladič: Noctua NH-U12F with ULNA; GK: Zotac GT 430 ZONE Edition 1GB, PCI-E; SSD: Samsung 850 Pro 256GB; HDD: 2x Samsung SP2504C, 250GB, 8MB, SATA + 1x WD caviar black 640GB; DVD-RW Samsung DVD-RW; Case: Apluscase X-Blade; Zdroj: Corsair RM550x; Fan: 2x Noctua NF-S12 with ULNA; Čtečka karet: Enermax ECR301CU3E Monitor: EIZO L997-K; Repro: Homemade Hi-Fi speakers (Seas, Vifa)
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

zombux píše:nojo, já žil v dojmu že webový browser (jakýkoliv) a flashplayer jsou poměrně běžná věc a nemělo by to dělat problém, pro některé značky to problém holt je :|
Mně nikdy flash ani browser E-MU neshodil. Nikdy mi E-MU nic neshodilo. Pokud ti flash nebo prohlížení internetu shazuje E-MU drivery, kontaktuj technickou podporu, která je dostupná i v tuzemsku.

Wuuduu: Nauč se číst. Že jsem psal, že se to může stát neznamená, že se mi to stalo. Řeknu ti to takhle - určitými způsoby lze shodit drivery jakékoliv zvukové karty a pomůže ti jen restart. Jediné, co se liší, jsou příčiny pádu u jednotlivých výrobců a jejich driverů, tedy důvod, proč k pádu došlo. Není otázka, jestli k pádu dojde, ale kdy, za jakých příčin a v jaké konfiguraci ostatního HW v PC.

Mimochodem víno ani jiné lihoviny či omamné látky nepožívám, díky za optání.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

taky mi nic ovladace od emu 0202 nic neshazuji...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myom píše:taky mi nic ovladace od emu 0202 nic neshazuji...
mě taky ne - jen z toho najednou přestává jít zvuk, jinak se všechno tváří OK.
ignorelist: kremrole a dezoláti
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

a jo, ale to se mi stane tak 2x do mesice... staci v panelu prepnout jinou vzorkovaci frekvenci a pak zase zpet. jako nerikat, ze je OK, aby x let nebyli schopni vydat poradny ovladac, ale pokud to funguje...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já vím jak na to - stačí si jen tak browsit po youtube (v libovolném prohlížeči, nezáleží na tom), a po přehrání několika videí (řádově 5-10-15 nebo takové nějaké číslo, do toho se počítá i pauznutí videa a následný resume) to najednou přestane vydávat zvuk. na přání předvedu, tenhle postup zvuk spolehlivě zničí, mám pocit že i jiné aplikace které vydávají zvuk. nastavení je standardní directsound, žádné ASIO atd nepoužívám. nadával jsem na kvalitu ovladačů u integrovaného soundmaxu, soundmax u W7 ovladačů z windowsupdate pravda překvapivě fungoval bez problémů... nečekal jsem že u externí zvukovky která si hraje na "poloprofi" to bude fungovat hůř :| takže...
ale pokud to funguje...
bohužel ne dostatečně dobře
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

osobne som bud za nuforce2 alebo xonar st :)
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mimochodem, pokud někdo ten stoprocentně funkční a skvěle podporovanej bazmek chce, milerád ho vyměním nebo střelím za cenu něčeho co opravdu funguje... ale to už je asi spíš o bazaru
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Měls to reklamovat...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“