Dobrý den,
nainstaloval jsem Windows 7 Ultimate si na notebook.Po instalaci jsem nainstaloval veškeré ovladače.Dám síťová připojení a vidím tam WiFi kartu ( Intel (R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ).WiFi je nainstalovaná a vidím ji.Když se chci připojit s touto WiFi někam,začne to psát.
http://img145.imageshack.us/f/beznzvucm.png/
Když kliknu na to Bezdrátová síť,hodí to tu tabulku dole u hodin.Přeinstalovával jsem drivery a nepomohlo to.
Mám notebook ,který už nemá baterii ( úplně vybitá,pouze pomocí zásuvky 220V (jako normální PC běží)).Neběží tam nějaký režim,při kterém je vypnutá WiFi ? Také logicky mám NoteBook,který ma čudlík na zapnutí WiFi a u něj ja červená kontrolka (když WiFi je zapnutá),teď nesvítí.A čudlík mohu mačkat do "aleluja" a nic se nezmění.Na Windows XP to fungovalo bez problému.Už si nevím rady.
NoteBook Fujitsu Siemens AMILO PRO V3505
WiFi - NoteBook
Moderátor: Don
- bayern
- Nováček

-
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: WiFi - NoteBook
mas wifi kartu urcite zapnutou? zkus krome driveru nainstalovat i ostatni SW k notebooku, hlavne na ovladani tlacitek, pak by melo jit wifi kartu zapnout. pokud ti ted sviti ze je vypla, tak je asi vypla a tezko se pres ni pripojis 
- ivanhw
- Začátečník

-
To tlacitko je mechanicke, nebo elektronicke? Ja u Lenova mam klasicky mechanicky posuvny vypinac. Ale pokud je to je tlacitko, ktere vysle signal na zapnuti Wi-Fi, tak to klidne ovladac nevyhodnocuje. Jeste by nahodou mohlo dojit k nejakemu rozpojeni kabliku k tlacitku, ale neni to moc pravdepodobne.
Zkus nejake LIVE Linux CD, jetli se ti to podari rozchodit. Pak by problem byl urcite v W7.
Do tech W7 se ovladace musely intalovat? Samotne W7 jsou dobre vybavene. Jeste muze zkusit vratit vechny zmeny a nechat to jako po cerstve instalaci.
Objektivni problem je ten, ze tu wifinu ted nemas zapnutou.
Zkus nejake LIVE Linux CD, jetli se ti to podari rozchodit. Pak by problem byl urcite v W7.
Do tech W7 se ovladace musely intalovat? Samotne W7 jsou dobre vybavene. Jeste muze zkusit vratit vechny zmeny a nechat to jako po cerstve instalaci.
Objektivni problem je ten, ze tu wifinu ted nemas zapnutou.
- bayern
- Nováček

-
Po instalaci Windows 7 ,ano všechno bylo nainstalované až nějaký paměti FLASH PCI ,ale to jsem doinstaloval.WiFi byla jako je teď nešla.Tak jsem instaloval všechny ovladače z CD a taky nejde.
Tlačítko není mechanické.Mám na výběr 2 tlačítka. 1. WiFi vedle Power tlačítka;2. Fn + F10.Ani jedno nefunguje.Chápu,že WiFi je vyplá a potřebuju ji nějak zapnout.
Mám doma CD Linux Unbuntu Desktop,tak to zkusím.
Software pro ty tlačítka jsem nainstaloval,ale asi není kompatabilní s W7,protože to nic nemění na problému / funkci.Na XP fungovali tlačítka.
Tlačítko není mechanické.Mám na výběr 2 tlačítka. 1. WiFi vedle Power tlačítka;2. Fn + F10.Ani jedno nefunguje.Chápu,že WiFi je vyplá a potřebuju ji nějak zapnout.
Mám doma CD Linux Unbuntu Desktop,tak to zkusím.
Software pro ty tlačítka jsem nainstaloval,ale asi není kompatabilní s W7,protože to nic nemění na problému / funkci.Na XP fungovali tlačítka.
- KOFis
- Mírně pokročilý

neinstaluj ovladace z cd, protoze to je kdovi jak stare. stahni si nejnovejsi verze z webu vyrobce, tak budes mit jistotu.
- ivanhw
- Začátečník

-
Bez ohledu na stari, chtelo by to ovladac pro W7. Relativne lepsi situace je, ze to na 99% neni HW problem.
- bayern
- Nováček

-
Už mi to funguje,moc díky.
http://support.ts.fujitsu.com/Download/ ... pplication
Stahl jsem si toto.
http://support.ts.fujitsu.com/Download/ ... pplication
Stahl jsem si toto.