WiFi - NoteBook

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
bayern
Nováček
Nováček

WiFi - NoteBook

Příspěvek od bayern »

Dobrý den,

nainstaloval jsem Windows 7 Ultimate si na notebook.Po instalaci jsem nainstaloval veškeré ovladače.Dám síťová připojení a vidím tam WiFi kartu ( Intel (R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ).WiFi je nainstalovaná a vidím ji.Když se chci připojit s touto WiFi někam,začne to psát.

http://img145.imageshack.us/f/beznzvucm.png/

Když kliknu na to Bezdrátová síť,hodí to tu tabulku dole u hodin.Přeinstalovával jsem drivery a nepomohlo to.
Mám notebook ,který už nemá baterii ( úplně vybitá,pouze pomocí zásuvky 220V (jako normální PC běží)).Neběží tam nějaký režim,při kterém je vypnutá WiFi ? Také logicky mám NoteBook,který ma čudlík na zapnutí WiFi a u něj ja červená kontrolka (když WiFi je zapnutá),teď nesvítí.A čudlík mohu mačkat do "aleluja" a nic se nezmění.Na Windows XP to fungovalo bez problému.Už si nevím rady.

NoteBook Fujitsu Siemens AMILO PRO V3505
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: WiFi - NoteBook

Příspěvek od KOFis »

mas wifi kartu urcite zapnutou? zkus krome driveru nainstalovat i ostatni SW k notebooku, hlavne na ovladani tlacitek, pak by melo jit wifi kartu zapnout. pokud ti ted sviti ze je vypla, tak je asi vypla a tezko se pres ni pripojis :-)
ivanhw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivanhw »

To tlacitko je mechanicke, nebo elektronicke? Ja u Lenova mam klasicky mechanicky posuvny vypinac. Ale pokud je to je tlacitko, ktere vysle signal na zapnuti Wi-Fi, tak to klidne ovladac nevyhodnocuje. Jeste by nahodou mohlo dojit k nejakemu rozpojeni kabliku k tlacitku, ale neni to moc pravdepodobne.
Zkus nejake LIVE Linux CD, jetli se ti to podari rozchodit. Pak by problem byl urcite v W7.
Do tech W7 se ovladace musely intalovat? Samotne W7 jsou dobre vybavene. Jeste muze zkusit vratit vechny zmeny a nechat to jako po cerstve instalaci.
Objektivni problem je ten, ze tu wifinu ted nemas zapnutou.
bayern
Nováček
Nováček

Příspěvek od bayern »

Po instalaci Windows 7 ,ano všechno bylo nainstalované až nějaký paměti FLASH PCI ,ale to jsem doinstaloval.WiFi byla jako je teď nešla.Tak jsem instaloval všechny ovladače z CD a taky nejde.
Tlačítko není mechanické.Mám na výběr 2 tlačítka. 1. WiFi vedle Power tlačítka;2. Fn + F10.Ani jedno nefunguje.Chápu,že WiFi je vyplá a potřebuju ji nějak zapnout.

Mám doma CD Linux Unbuntu Desktop,tak to zkusím.

Software pro ty tlačítka jsem nainstaloval,ale asi není kompatabilní s W7,protože to nic nemění na problému / funkci.Na XP fungovali tlačítka.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

neinstaluj ovladace z cd, protoze to je kdovi jak stare. stahni si nejnovejsi verze z webu vyrobce, tak budes mit jistotu.
ivanhw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivanhw »

Bez ohledu na stari, chtelo by to ovladac pro W7. Relativne lepsi situace je, ze to na 99% neni HW problem.
bayern
Nováček
Nováček

Příspěvek od bayern »

Už mi to funguje,moc díky.

http://support.ts.fujitsu.com/Download/ ... pplication

Stahl jsem si toto.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“