asus xonar dx xd-nefunguje predni panel,nehraji sluchatka

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
XTUTA
Nováček
Nováček

asus xonar dx xd-nefunguje predni panel,nehraji sluchatka

Příspěvek od XTUTA »

Dobrý večer
mám tuhle zvukovku.. V biosu jsem vypl integrovanou zvukovku,všechny vstupy vzadu hrají jak mají,ale
přední panel je mrtvej..front panel jsem přepojil z desky-MSI P45NEO2 na xonar....v integrované hrál bez problému s xonarem nefunguje,žádný program na nastavení,třeba jak realtek k integrované není,jen audio center,prosím o radu jak zprovoznit přední panel
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Re: asus xonar dx xd-nefunguje predni panel,nehraji sluchatka

Příspěvek od vertoooza »

to by ma zaujimalo ako si zapojil predny panel na xonar dx/xd :shock: ja mam tu istu zvukovku a predny panel tam nie je kam pripojit! :o :o
XTUTA
Nováček
Nováček

Příspěvek od XTUTA »

z předního panelu jsem měl káblík zapojen do integrované zvukovky-z té jsem ho vytáhl a zastrčil na xonar...
když máš zvukovku zastrčenou v desce tak je to uplně vlevo nahoře-nikam jinam to nejde zastrčit..
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

samozrejme ze se predni panel pripojit dá viz link: http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/U ... 341110.jpg
jinak k dotazu mas v "Xonar DX audio center" u analogovýho výstupu přehozeno na "FP headphone"?
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“