Chcel by som sa touto cestou spytat, lebo na nete je dost malo info o kombinaciach novych grafickych kariet a touto doskou M2N-Sli Deluxe.
Sam som jej majitel a ako prva GK mi v nej ficala Ati Radeon x1950 Pro (PCI-Express 1.1),
Neskor som upgradoval a kupil Ati Radeon 4850 Toxic (PCI-Express 2.0), tak isto ficala v pohode.
Cas od casu som PC trochu zrenovoval, narval som tam 8GB RAM, vycital z navodou ako tam narvat AMD Phenom II X4 945, aj som tak nasledne spravil s pouzitim BIOSU 5001 a taktol som ho kolko ma doska pustila na 3,78 GHZ.
Chcel by som vediet ci by doska v pohode zobrala povedzme Nvidiu GTX 570, pripadne SLI 570 - (jeden PCI Express 16x 1.1 a druhy 8x 1.0,alebo 1.1,neviem presne, to ale skor tak za dva roky ak by doska este zila)
Preco kombinacia 5 rokov starej dosky a highendovej grafiky ? Lebo mi stabilne fachci, slusne pustila pri taktovani a nedavno som kupil 26-ku monitor a Radeon 4850 v max. nastaveniach uz jednoducho nestiha a nechcem kvoli tomu menit polku zostavy ak by tam nova grafika isla narvat...
Na nete som googlil a najvykonnejsiu grafiku co som nasiel v tejto doske bola Nvidia GTX 460 a ATI radeon 5850. Mna vsak zaujima ci by sa dalo ist este dalej, chcem po dvoch radeonoch skusit Geforce, preto ta GTX 570, popripade spekulacie, ak by dalsia rada Nvidie vysla so standardom PCI Express 2.0, ci by to spekulativne slo
Snad som to velmi nezkomplikoval, za vase odpovede dakujem