Grand Theft Auto IV: Complete Edition

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Malis
Nováček
Nováček

Grand Theft Auto IV: Complete Edition

Příspěvek od Malis »

Zdravím, koupil jsem novou hru Grand Theft Auto IV: Complete Edition, no a když jsem jí začal instalovat, všechny 4 DVDčka vůbec nereágujou (jen asi u dvou začne cd-romka hledat a nic...)
Že by chyba výrobce ale u všech čtyřech? Nebo nekompatibilita s mechanikou? (Je stará kolem 5 let.) Jinak mechanika je odzkoušená jiným DVD.
Ještě otázka, jestli by se dala naistalovat jiným legálním způsobem?
Díky za odpovědi
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Grand Theft Auto IV: Complete Edition

Příspěvek od yuri.cs »

Jako ze ani u jednoho z tech DVD mechanika nenacte obsah? (aby byl videt setup.exe/.msi)
Nejsou vsechny DVD nejak prapodivne mechanicky poskozene?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Malis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malis »

Přesně tak, nenačte se vůbec nic, ani ikonka se nezmění. A pokus o rozkliknutí způsobí zásek.
Mechanicky taky nejsou poškozené, krásně čisté.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Abys 100% vyloucil mechaniku, tak vyzkousej na jine - u kamaradu, v praci, atd.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Malis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malis »

To jsem zapoměl napsat, také vyzkoušeno na druhém pc.
Sice tam jsou win xp, místo mých win7, ale to je asi jedno.
Nejspíš mám smůlu na vadné kusy, tak mi jedině zbývá zdlouhavá reklamace :(
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Je to sice neco jineho, ale pritelka si koupila film na DVD, taky to neprecetl zadnej prehravac ani pc, v krame ji ho bez kecu vymenili a ten novy uz v pohode. Proste smula na spatny kus. Zvlastni ze tobe nejdou vsechny...ale i tam se mohla nekde stat chyba pri lisovani.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Mno to by byla až moc velká náhoda mít všechny 4 vadné ne? Sou to lisované DVD? Nejsou to potištěná klasická prázdná dvd (na druhé straně fialové)? Už jsem se tím setkal, sice to bylo u nějakého tušim blesk-filmu ale i tak :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Malis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malis »

Butch - Právě to mi bylo divné, že všechny 4DVDčka jsou vadné, jinak bych sem nepsal :)
SpeedyGT - Žádná fialová, vypadaly stejně jako klasické lisované DVD.

Ale co, už jsem to poslal na reklamaci a snad to vymění.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“