DVI-D
Moderátor: maXXmilian
- Lojza
- Začátečník

Re: DVI-D
No tak když má karta HDMI výstup tak si koupíš HDMI kabel za pár korun a propojíš to přímo. HDMI se používá na PC, u DVD a Blu-ray přehrávačů, u set-top boxů a projektorů a já nevím kde ještě. Zkrátka je to dá se říct DVI+zvuk v jednom.
- wallot
- Středně pokročilý

-
kabel za par korun bych rozhodne nekupoval. alespon neco decentniho se slusnym stinenim. ale samozrejme HDMI na karte muzes pouzit.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Lojza
- Začátečník

No to je diskutabilní ale já třeba používám HDMI kabel za 80 Kč (LCD TV Samsung 40") a schválně jsem zkoušel i lepší kabel za 500 Kč a rozdíl nebyl - to jsou ale krátké kabely v délce 1 m. U HDMI kabelu v délce 10 m - levného- jsem měl zase ohromné problémy - vyšší rozlišení než 800x600 nepřenesl a zkoušel jsem asi 4 grafické karty, chyba byla v něm, takže si myslím, že u krátkého kabelu není co pokazit.
- beardie
- Středně pokročilý

- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tyve tak jestli má karta HDMI, tak potom nějak vůbec nechápu smysl dotazu.udo píše:karta ma hdmi vystup tan se neda pouzit na pc?Ajťák píše:je to fuk ale pokud možno použít redukci dodávanou ke kartě
- udo
- Začátečník

-
Ajťák píše:nikdy sem o tom neslyšel, uveď zdroj
napr,http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=166283