Obnova HDD Toshiba

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sosinka
Nováček
Nováček

Obnova HDD Toshiba

Příspěvek od Sosinka »

Ahoj,
potřeboval bych nějak vrátit Win Vista do původního stavu, něco mi v systému blbne ovladače a nějak blbne hw. Po spuštění systému přes F8 mám na výběr v Oprava systému něco jako: Oprava systému při spouštění, Obnova systému z dřívějšího bodu, ještě cosi kdesi a poslední je Obnova HDD toshiba. To první mi přišlo jako kravina, ale zkusil jsem to, furt to blblo. Rád bych dal to poslední, tj.Obnova HDD Toshiba (Má to nějak obnovit systém), ale bojím se, že to smaže všechna data.
Neví někdo?
Díky
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Obnova HDD Toshiba

Příspěvek od morke »

Obnova systému odstraní jen instalace, složky zachová. Je to asi nejlepší řešení.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Sosinka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sosinka »

morke píše:Obnova systému odstraní jen instalace, složky zachová. Je to asi nejlepší řešení.
Takže to Obnova HDD Toshiba? (obnovení operačního systému?)
Skutečně nerad bych o to přišel :-D
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Normálně ve Win v ovládacích panelech dát systém a údržba a potom centrum zálohování a obnovení, kde poklepáním na Opravit systém Win. vybereš bod, do kterého chceš obnovit.
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Sosinka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sosinka »

To vim, ale já to potřebuju do počátečního nastavení Win, jak jsem to koupil... Ty body mám tak jen pár týdnů zpátky, možná ani to ne...
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Tak bych si zazálohoval vše potřebné a reinstaloval Win, to je jistota.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“