Synchronizace kontaktů - WM 6.5, telefon, Hotmail a Gmail

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Synchronizace kontaktů - WM 6.5, telefon, Hotmail a Gmail

Příspěvek od -HoNY- »

Existuje nějaké jednoduchý způsob nebo postup, jak všechny kontakty sesynchronizovat, aby nevznikaly duplicity?

Dále by mě zajímal nějaký editor z prostředí Windows - vždy se mi udělají duplicity a už mám okolo 700 kontaktů nanísto 300 :-(

Ideálně tak, abych měl u každého kontaktu údaje jako telefon, e-mail, fotku, adresu a další telefonní čísla.

Díky za tipy a rady.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Synchronizace kontaktů - WM 6.5, telefon, Hotmail a Gmail

Příspěvek od OndraSter »

Já používám ActiveSync/Exchange na Googlu, kde mam i veškeré kontakty. Doporučuju věnovat třeba hodinu tomu, že je přerovnáš, spojíš atd.
Kde je máš teď? Pouze na telefonu? Jak vznikají ty duplicity? Mě se nikdy žádná ještě nevytvořila :roll: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“