Dobrý den potřeboval bych poradit jaky z těchto dvou procesoru jsi mám vybrat . Moje požadavky jsou takovéto:
-nízka spotřeba v ide a zátěží
-dostatečný výpočetní výkon
-a aby moc netopil v zátěží-bude požit tento chladič CoolerMaster Hyper 212+
-poduk zrovna budu serfovat a dělat v officech tak aby jelo jedno jadro např. na 1.6 GHz
na webu jse mi nepodařilo najit srovnání těhto dvou procesoru. Tak bych vás chtěl poprosit o nějaké vyjadření k těmto procesoum.
i5 2400 v Phenom II X4 955
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- tompreceda
- Nováček

-
- Dvorix
- Začátečník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: i5 2400 v Phenom II X4 955
V testu na kterej odkazujes je x4 975, kterej pracuje na 3.6Ghz.
955 pracuje jen na 3.2Ghz a bude daleko pomalejsi nez i5 2400.
To co jsi vyjmenoval tak ve vsem je lepsi 2400(spotreba, vykon, topeni atd)
955 pracuje jen na 3.2Ghz a bude daleko pomalejsi nez i5 2400.
To co jsi vyjmenoval tak ve vsem je lepsi 2400(spotreba, vykon, topeni atd)
- Dvorix
- Začátečník

heade, aby ses občas nepo
Očekávám, že si uživatel něco najde o problematice a dokáže si snad rozdíl trochu představit + stejně si ho na 3,6Ghz přetaktuje, to jsou snad všichni tazatelé takoví diletanti? JFGI.
Očekávám, že si uživatel něco najde o problematice a dokáže si snad rozdíl trochu představit + stejně si ho na 3,6Ghz přetaktuje, to jsou snad všichni tazatelé takoví diletanti? JFGI.
- fobos
- Začátečník

veď práve, od HEADA by som čakal nárast aj Core i1 na Phenom 1100 minimálne dvadsaťtisíc percent
niekto očividne nevie pochopiť, že ten CPU dostane za tri mesiace nástupcu, ktorý dorovná najrýchlejšie Core a naviac je starý 4 roky
niekto očividne nevie pochopiť, že ten CPU dostane za tri mesiace nástupcu, ktorý dorovná najrýchlejšie Core a naviac je starý 4 roky