Instalace W7 bez pripojene DVD mechaniky - jak na to??

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Me2d
Nováček
Nováček

Instalace W7 bez pripojene DVD mechaniky - jak na to??

Příspěvek od Me2d »

Cau,

upgradnul sem komp (MB, proc, HDD, grafika) a nova deska nema konektor na ide kabely. Jelikoz sem s tim nepocital, nekoupil sem si zadnou optickou mechaniku se sata kabelem, takze ted nemam jak nainstalovat system :( Jde to nejak udelat treba z flashky, po siti nebo externiho usb/fw hdd?? iso w7 mam zatim na hdd na jinym kompu + na dvd mediu. Plz poradte.
CPU i5 2500k MB ASUS P8P67 B3 GPU ASUS GTX 660TI OC PAMET 2x4GB Crucial Ballistix & 2x2GB ZEPPELIN HDD ssd Intel X25-M 80GB ZDROJ Seasonic 520W

PHONE Microsoft Lumia 950 XL
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Instalace W7 bez pripojene DVD mechaniky - jak na to??

Příspěvek od Butch »

Instalace z flash neni problem, staci ti jakykoliv flashdisk minimalne 4GB a instalacni medium.

http://www.maxiorel.cz/bootovaci-usb-s- ... o-kliknuti

sam jsem takto windows 7 jiz nekolikrat instaloval.
Staci kdyz si v druhem compu kde mas mechaniku pripravis tu flashku a je to :-)

Z isa mi to nefachalo(to vytvoreni boot flashky), ale z dvd media vzdy. Mam iso primo od MS, tak nevim...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Me2d
Nováček
Nováček

Příspěvek od Me2d »

Butch píše:Instalace z flash neni problem, staci ti jakykoliv flashdisk minimalne 4GB a instalacni medium.

http://www.maxiorel.cz/bootovaci-usb-s- ... o-kliknuti

sam jsem takto windows 7 jiz nekolikrat instaloval.
Staci kdyz si v druhem compu kde mas mechaniku pripravis tu flashku a je to :-)

Z isa mi to nefachalo(to vytvoreni boot flashky), ale z dvd media vzdy. Mam iso primo od MS, tak nevim...

Dik, uz to louskam po forech na netu. Pouziju tvuj link. Moc si mi pomohl. :thumbsup:
CPU i5 2500k MB ASUS P8P67 B3 GPU ASUS GTX 660TI OC PAMET 2x4GB Crucial Ballistix & 2x2GB ZEPPELIN HDD ssd Intel X25-M 80GB ZDROJ Seasonic 520W

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Me2d píše:...nova deska nema konektor na ide kabely...
Jelikož vlastním několik starších PATA disků/mechanik, tak používám tento přídavný řadič a v pohodě. :)

Pouze jsem (asi už ze zvyku) do něj nahrál nejnovější firmware. :oops:

Samozřejmě bootovací flashka s instalací je též výborným řešením.
Me2d
Nováček
Nováček

Příspěvek od Me2d »

Shit píše:
Me2d píše:...nova deska nema konektor na ide kabely...
Jelikož vlastním několik starších PATA disků/mechanik, tak používám tento přídavný řadič a v pohodě. :)

Pouze jsem (asi už ze zvyku) do něj nahrál nejnovější firmware. :oops:

Samozřejmě bootovací flashka s instalací je též výborným řešením.

To je fajn reseni, ale ja si uz objednal za 400Kc novou mechaniku :) Ta stara (cca 8 let) uz nektery media nechtela brat atd...

Odpovědět

Zpět na „Windows 7“