Crysis 2
Moderátor: Baneshee
- Commanderwar
- Začátečník

-
Re: Crysis 2
Fakt legrace letely dve helikoptery a podletaly pod mostem...a jedna z nich do nej narazila:))
a nebo na me šlo komando cca asi 6 vojaku..a jeden z nich hodil granat a ten se jim odrazil od překažky zpatky..a všichni mrtví.))
a nebo na me šlo komando cca asi 6 vojaku..a jeden z nich hodil granat a ten se jim odrazil od překažky zpatky..a všichni mrtví.))
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- icebosss
- Začátečník

-
něco asi děláš blbě, tak zkus ten nejnovější zmetek, je to verze 1.5 toho CrysisAdvencedGraphicOptions
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem ho stáhl otevřu ho vypnu v něm MSAA a Edge AA vše ostatní nastavím na MEDIUM nic jiného nemění. Dole v programu je nastavená cesta:
C:/Program Files (x86)/Electronic Arts/Crytek/crysis 2/autoexec.cfr
Pak dám apply a start game. Výsledek hra na to vůbec nereaguje a jede pořád stejně.
Před aplikováním programu jsem žádné cfr soubory nemazal!
Fakt už nevím kde je chyba a to mám verzi 1.5.
Pak dám apply a start game. Výsledek hra na to vůbec nereaguje a jede pořád stejně.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Musím říct, že podle mě pěkně optimalizovaný. Hraju to na notesu s dvojádrem 2,4ght 9600gt a na 1280*720 se to dá hrát... Hraju to sice chvilku, ale musim chválit
- icebosss
- Začátečník

-
zkus ještě pravým tlačítkem a spustit jako správceVlastimil91 píše:Ted jsem ho stáhl otevřu ho vypnu v něm MSAA a Edge AA vše ostatní nastavím na MEDIUM nic jiného nemění. Dole v programu je nastavená cesta:
jinak taky vám občas mulťák při připojování na server napíše, připojení vaši relace bylo přerušeno či něco takového?
- Bonny
- Nováček

-
Já když potkám Sephy a CELL jak kosí do sebe, tak je nechám až se vymlátí a pak tam vtrhnu a zbytek pročistímCommanderwar píše:Fakt legrace letely dve helikoptery a podletaly pod mostem...a jedna z nich do nej narazila:))
Intel core i5-750 2.66GHz/Gigabyte GTX 470 SoC/4GB RAM Kingston 1800MHz CL8/Cooler Master 620W/ 1x500GB, 1x1TB samsung F3/Gigabyte P55-UD3/Chlazení proc. Thermaltake SpinQ/Case ThermalTake M9/Samsung SyncMaster 2433 23.6"/Windows 7 Ultimate 64bit/ MT Nokia N97 mini
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tak udělal vytvořil se tam soubor autoexes.crf ,ale hra jede pořád stejně. Testoval jsem to z verzí 1.3 i 1.5.icebosss píše:zkus ještě pravým tlačítkem a spustit jako správceVlastimil91 píše:Ted jsem ho stáhl otevřu ho vypnu v něm MSAA a Edge AA vše ostatní nastavím na MEDIUM nic jiného nemění. Dole v programu je nastavená cesta:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- icebosss
- Začátečník

-
ve složce crysis 2 smaž ten autoexec a ve složce bin32 smaž Crysis2AdvancedSettings.ini a pak to zkus znova spustit přez ten config jako správce, zkus zatrhnout No intro v tom configu, aby sis potvrdil jestli to funguje, ukáže se jen logo a hned to skočí ve hře k Zmáčkněte pro pokračování, když to tak udělá config ti fakčí
- Weightlifter
- Začátečník

-
Tohle si hoď do složky se hrou
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2
http://rapidshare.com/files/454654567/autoexec.cfg
C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2
http://rapidshare.com/files/454654567/autoexec.cfg
- W.Geronimo
- Nováček

-
nemate nekdo uz cheaty na single-player.Na multi-player nechci mam to legalne koupene tak nechci prijit o steam.A ve videu jsem videl jak zabiji nozem ale ve hre jsem nuz nikde neobjevil.Nevite jak se prepina??
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Crytek a Crysis 2 epic fail...Proč se serou do konzolových portů když to vůbec neumějí
.
Za a) CrossFire ani CrossFireX prozatím ve hře vůbec nefunguje. Eyefinity vypadá hodně dobře ale taky to není tak dobře vyladěno jako u Crysis a Crysis:Warhead. Za b)Ve hře vypadávají textůry. Když jsem byl na začátku hry v metru tak to bylo na zgrcání a ani jsem neviděl cestu kterou bych měl jít. A o mrakodrapu který se zcela vytratil se radči nebudu moc zminovat. Potom vojáci když míří případně i střílí tak to vypadá jako kdyby to bylo míšené ze star warsem. Všude zelené paprsky které singalizují dráhu kulky. No todle jako! Ať se jdou s takovým nedodělaným hnusem vycpat. To už ta šmejdská beta fungovala lépe. Máte stejné problémy?
Zabití nožem: normálně příjdeš k postavě zmáčkneš "V" a on ji automaticky zapíchne ne?
Za a) CrossFire ani CrossFireX prozatím ve hře vůbec nefunguje. Eyefinity vypadá hodně dobře ale taky to není tak dobře vyladěno jako u Crysis a Crysis:Warhead. Za b)Ve hře vypadávají textůry. Když jsem byl na začátku hry v metru tak to bylo na zgrcání a ani jsem neviděl cestu kterou bych měl jít. A o mrakodrapu který se zcela vytratil se radči nebudu moc zminovat. Potom vojáci když míří případně i střílí tak to vypadá jako kdyby to bylo míšené ze star warsem. Všude zelené paprsky které singalizují dráhu kulky. No todle jako! Ať se jdou s takovým nedodělaným hnusem vycpat. To už ta šmejdská beta fungovala lépe. Máte stejné problémy?
Zabití nožem: normálně příjdeš k postavě zmáčkneš "V" a on ji automaticky zapíchne ne?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo. Ale musíš být hodně blízko, jinak ho jen zraniš a ta sviňa se oplekepeBudyCZ píše:...
Žádná problémy nemám. Ale mám zas single GPU. Mise s tím tankem a paráda. Rád neomezeně raket
Teď jsem se tolik netěšil a super, zklamání malé a mohu hrát
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- W.Geronimo
- Nováček

-
no tak toho jsem si nevsiml prislo mi ze ho jen prastim ne ze ho zapichnu:-)
Jinak ty drahy kulek si muzes vypnout pres klavesu H(uprava nanosuitu 1)Ty drahy strel ti maji jen pomahat abys snaz zjistil odkud na tebe strili.
Jinak textury nekdy vypadnou to je pravda a nekdy se i seka zvuk.Mam koupenou origo verzi takze asi to budou resit PATCHE.
Jinak ty drahy kulek si muzes vypnout pres klavesu H(uprava nanosuitu 1)Ty drahy strel ti maji jen pomahat abys snaz zjistil odkud na tebe strili.
Jinak textury nekdy vypadnou to je pravda a nekdy se i seka zvuk.Mam koupenou origo verzi takze asi to budou resit PATCHE.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem nastavil v tom programu tak je to bez intra ,ale hra jede jinak úplně stejně.
Ještě jí zkusím přeinstalovat.
Já už jsem sice hru prošel celou na Veterána ,ale neužil jsem si hru tak jako minulé CRYSIS.
Někdy se mi i stává že hra zamrzne na 10s a pak zas jede u dema toto nedělalo nebo u uniklé verze. Já bych to zhodnotil že je to nejhorší CRYSIS ze všech dílů. Jsem zvědav kdy vydají patch na tu rozšířenou grafiku či DX11 který nepotřebuji.
No at už je tady to úterý
Ještě jí zkusím přeinstalovat.
Já už jsem sice hru prošel celou na Veterána ,ale neužil jsem si hru tak jako minulé CRYSIS.
Někdy se mi i stává že hra zamrzne na 10s a pak zas jede u dema toto nedělalo nebo u uniklé verze. Já bych to zhodnotil že je to nejhorší CRYSIS ze všech dílů. Jsem zvědav kdy vydají patch na tu rozšířenou grafiku či DX11 který nepotřebuji.
No at už je tady to úterý
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
BudyCZ: Kdybys neměl 3 grafiky tak ti to možná pojede ok. Já problém nemám 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nechápu proč si mnoho lidí stěžuje na aim assist, nebo malý nastavení grafiky...grafiak je důležitá ale její nastavení, pokud je dobrá, je fakt drobnost, hlavně ať to šlape na nejvyšší nastavení, ale řešit že celá hra je špatná protože tam je málo nastavení...další věc aim assist...nechápu co blbnete, mě nefungoval ani v betě, ani v demu a ni v plný verzi, aim assist sem měl i zaplej a vyplej a vůbec žádná změna nikdy mi to samo nemířilo...
Budy: k postavě musíš přijít ze zadu a nesmí o tobě vědět a zabije jí to tiše, takže nepřeháněj, a ty zelený stopy po kulách to je funkce nanoobleku potom, co si ho vytuníš za nanokatalizátory, tahle featura jde vypnout. Moc na tu hru plivete aniž byste si to pořádně rozmysleli, samý snůšky keců pak. Co mě spíš mrzí je...
že hra se na nejnižší nastavení přes Advanced config vůbec neád hrát na ntb a grafikách jako 8500/8600GT...divný je že fps se moc nevystoupaj po snížení detailů...přitom 1čka je na nejvyšší detaily zas náročnější, ale zato se dala plynule na LOW pustit na všem...aktuální drivery i directX, nezdá se mi normální aby tahle hra nešla pustit plynule na 8600M
GT DDR2 ntb
Budy: k postavě musíš přijít ze zadu a nesmí o tobě vědět a zabije jí to tiše, takže nepřeháněj, a ty zelený stopy po kulách to je funkce nanoobleku potom, co si ho vytuníš za nanokatalizátory, tahle featura jde vypnout. Moc na tu hru plivete aniž byste si to pořádně rozmysleli, samý snůšky keců pak. Co mě spíš mrzí je...
že hra se na nejnižší nastavení přes Advanced config vůbec neád hrát na ntb a grafikách jako 8500/8600GT...divný je že fps se moc nevystoupaj po snížení detailů...přitom 1čka je na nejvyšší detaily zas náročnější, ale zato se dala plynule na LOW pustit na všem...aktuální drivery i directX, nezdá se mi normální aby tahle hra nešla pustit plynule na 8600M
GT DDR2 ntb
Naposledy upravil(a) sam_217 dne ned 27. bře 2011, 23:01, celkem upraveno 1 x.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Chroustostroj
- Začátečník

-
Jo vono pár lidí nedokáže pochopit, že aim assist funguje pouze s gamepadem. Tihle lidi meli problem i stravit, ze pred patchem bylo "press start to begin". S tim nastavenim grafiky ale nesouhlasim. Treba na me HD5770 je extremni nastaveni uz moc a prostredni nastaveni je zase zbytecne osekane. Kdyz pres tu utilitku nastavim vse na max. vyjma antialiasingu, tak hra bezi jak z praku. Ale proc neco resit nejakou externi utilitou od komunity, ktera jak se zda nefunguje kazdemu, kdyz tohle melo byt uz rovnou ve hre ?
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR
, LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No to je pravda, ale tak dobrý je že to jde vůbec nastavovat, ale přece...fakt by mě zajímalo, jestli tuhle hru někdo plynule rozjede na ntb s grafikou 8600M...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- TimTaylor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ja neodolal a hru v češtině koupil za 999,-Kč v Tesku, a zatím plná spokojenost. Na strední detaily (to prostredni ze 3 nastavení) to na mém obsarožním hw běha bez problému, porád cca 40-60fps a to i pri nárocných prestřelkách, kdy všechno vybuchuje, lítá, běhá atp. Dějově mě to taky docela chytlo, baví mě to, zajimavé prostředí, více možností, jak ukol vyřešit, upgradovatelné zbraně a nanosuit, docela dobře vybalancovaná obtížnost, prostě dobrá FPS hra. Oproti poslednímu třeba Call of Duty je to o 2 stupně lepsí. Hrál jsem zatím dva večery cca 2-3h, takže zatím mám odehráno asi 5-6h hry a pořád se konec nerýsuje, což dnes taky není samozřejmé. Celkově opravdu doporučuji, pro fandy serie je to povinnost. Ale je pravda, že první díl Crysis vypadal vizuelně o něco líp, ale stále je to graficky i herně težký nadprůměr....
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
- Tryton
- Začátečník

Ahoj Budy, mám stejnej problém. Bude to pravděpodobně crossem. Problíkavající textury, voda v určitých místech naprostej děs-strašně rychle blíká. V pozdější fázi hry-přesně jak říkáš, jako kdyby měli pistolky ze star wars ( ukazují se přesné směry střel - takže to vypadá jako kdyby jsi byl v dětské prolejzce na hříšti, když je pořádná přestřelka :-/ ). Pro mě celkově jako fanouška C velké zklamáníBudyCZ píše:Crytek a Crysis 2 epic fail...Proč se serou do konzolových portů když to vůbec neumějí.
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH