Tyrton: Výše poradili > není to bug je to funkce obleku. Stačí zmáčknout "H" a vypnout první funkci na "prstě" jedna. A je klid
Crysis 2
Moderátor: Baneshee
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Crysis 2
Tak mě se ta hra docela líbí ale je to zklamání oproti předchozímu dílu a velkohubým prohlášením Cryteku. Jo aha takže to není bug a vypíná se to Háčkem
no hned se to hraje lépe
. Nejvíce se mi líbí new york ten se jim fakt povedl. krása. připadám si spíše jako bych hrál gossip girl
. Co bude v úterý? To by měl vyjít ten patch s DX11? Bodl by. Sice nepředpokládám že to grafiku nějak drasticky posune ale může to udělat docela viditelný rozdíl a hlavně snad tam budou i nějaké optimalizace a hra se bude pod eyefinity o něco lépe hejbat. AMD by taky mohlo vydat nový catalysty. Mají nepěkné zpoždění beztak kvůli týdle hře.
Tyrton: Výše poradili > není to bug je to funkce obleku. Stačí zmáčknout "H" a vypnout první funkci na "prstě" jedna. A je klid
. No ty vypadávající textůry a objekty vyladí ovladače jako nic. Osobně jsem s tím měl problémy jenom na začátku hry a teď jsem už ve čtvrtině. Takže to až tak děsný naštěstí není
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- zdenal24
- Nováček

-
Docela zábavné je hrát bez zaměřovače, nejlíp jen s pistolí. Osa hlavně přesně odpovídá směru střelby. To se u třeba stalkera říct nedá. Přijde mi to pak ještě o chlup realističtější. A rána od pasu přimo do hlavy nanejvýš potěší! 
- Weightlifter
- Začátečník

-
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pánové děkuji moc za pomoc a trpělivost už to funguje
No když mám nastaveno na HIGH bez AA tak se mi zdá že minulé díly vypadali lépe tady jen že je hra lépe optimalizovaná když vám FPS spadne na 20 tak se nic neškubne jako u minulých dílů.
Hře bych dal za grafiku 8/10 místo 9/10.
Hra na videu vypadala podstatně lépe trochu mě realita zklamala.
No když mám nastaveno na HIGH bez AA tak se mi zdá že minulé díly vypadali lépe tady jen že je hra lépe optimalizovaná když vám FPS spadne na 20 tak se nic neškubne jako u minulých dílů.
Hře bych dal za grafiku 8/10 místo 9/10.
Hra na videu vypadala podstatně lépe trochu mě realita zklamala.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Riku
- Začátečník

tak jsem zkusil crysis 2 rozjet na jedný velmi starý mašině - AMD Opteron 144 @ 2.4GHz, 3GB DDR RAM 400, Radeon X1950Pro
na gamer ve 1440x900 to docela "jede".. průměrně tak 23fps , takže slideshow ale trošku hrát se to dá
na 1680x1050 už padnou fps k 15 a to je konec.. nečekal jsem že to vůbec na tomhle stroji bude fungovat
na gamer ve 1440x900 to docela "jede".. průměrně tak 23fps , takže slideshow ale trošku hrát se to dá
PS5 Pro | LG OLED CX55
- fobos
- Začátečník

Na "Hardcore" sa zapína aj AA?? Lebo v Bete to šlo na Hardcore s HD5770 vcelku fajn, full už ale dosť seka.
A inak k samotnej hre, tak tá sa mi páči, nie je to žiaden fail. Po grafickej stránke je to super, hýbe sa to super, new york super, poriadna akcia, ako taký príbeh. Kľudne by som to ohodnotil na takých 90%
A inak k samotnej hre, tak tá sa mi páči, nie je to žiaden fail. Po grafickej stránke je to super, hýbe sa to super, new york super, poriadna akcia, ako taký príbeh. Kľudne by som to ohodnotil na takých 90%
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Pod toto se podepíši.foboss píše:...
Jsem zvědav, co přinese DX11 patch. Snad ne jen FPS dolu.
Ještě ale dotaz. Když nějakým vehicle, ukazuje se někde jeho poškození? Su asi slep, ale nikde nic nevidím
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- W.Geronimo
- Nováček

-
toho jsem si taky nikde nevsiml a ani tvoje zdravi nikde nevidim.Jen kdyz mas kritiku tak ti po stranach zkrvavi monitor ale procentuelne to taky nevidim nikde.Na videu jsem videl ukazatel v pravem hornim rohu ale ja to tam nemam:-(
- premo
- Začátečník

A zdraví se zobrazuje kde ? Nikde to nevidím, ta čárka vlevo dole je pořád celá.
//edit: W.Geronimo byl rychlejší.
//edit: W.Geronimo byl rychlejší.
CPU: AMD Ryzen 5900X + Noctua NH-D15 SE AM4, RAM: 64GB 3200MHz CL16 Kingston HyperX Fury, MB: Asus TUF X570-Pro (Wifi) VGA: EVGA Geforce RTX 3090 XC3 ULTRA, SSD: Samsung 980 Pro 1TB + Samsung 970 Evo Plus 2TB + Samsung 860 Evo 2TB SATA + Samsung 870 Evo 2TB SATA, HD: 2x WD40EZRZ Blue 4TB, DVD-RW: Asus DRW-24D5MT, Monitor: Samsung Odyssey G7 32" QHD, Case: Fractal Design Define 7 XL, Zdroj: Seasonic Prime Gold 750W - Windows 11 Home
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
- wallot
- Středně pokročilý

-
zadny ukazatel neni
krev okolo obrazu = schovej se jinak po par ranach budes tuhej
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně... je tako v Call of Duty atd. S tím problém nemám. Jen mě štve, že to nevidím u vehicle.wallot píše:zadny ukazatel neni
Jako vidím kouř a pak prásk. Kdyby aspoň ty procenta byly...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- W.Geronimo
- Nováček

-
uz jsem prisel na to jak ho zapichnu nozem:-))
Musi se priblizit k nepriteli zezadu a ve skrcenem stavu.Pak ho to podrizne.Jinak to vetsinou jen lame vaz.
Jinak kdyz to auto ma pred vybuchem tak ti to myslim hlasi do sluchatek DANGER nebo tak neco.
Musi se priblizit k nepriteli zezadu a ve skrcenem stavu.Pak ho to podrizne.Jinak to vetsinou jen lame vaz.
Jinak kdyz to auto ma pred vybuchem tak ti to myslim hlasi do sluchatek DANGER nebo tak neco.
- Thellwin
- Administrátor

Tak dohráno, zkopíruju sem svůj komentář z Databze her, ať nepíšu dvakrát to samé 
Na druhý díl se čekalo téměř čtyři roky a očekávání byla velká. Většina lidí čekala další grafickou revoluci a ultimátní hratelnost a zároveň se objevily pochybnosti, jak moc ovlivní současný vývoj i pro konzole PC verzi. Grafická revoluce se nakonec nekoná, ultimátní hratelnost zůstává a nějaké ty kompromisy kvůli konzolím tam jsou. Ale přesto si Crytek zaslouží uznání.
Skok ze skutečné džungle do té betonové (kolikátý už asi jsem, co použil podobný obrat?) jsem nekvitoval zrovna s nadšením, mám raději přírodní scenérie a osobně považuji CryEngine a jeho verze za vhodnější a lépe uzpůsobené právě pro venkovní lokace. Na druhou stranu to umožnilo přidat do hry trochu jiné prvky, než byly v původním díle a nehrozilo tak nebezpečí, že dostaneme úplně to samé, co poprvé. New York zasažený útokem mimozemskou civilizací se povedl, opravdu máte pocit, že jste tam. Prostředí jsou udělána zajímavě a skýtají takřka vždy několik možností, jak postupovat dál. Daní za to je trochu více viditelná koridorovitost. Ale ve víru přestřelek ji možná mnozí ani nepostřenou.
Přestřelky, stejně jako v prvním díle jsou asi největším kladem hry, žádný nekonečný respawn, žádná hromada nepřátel nabíhajících před vaší hlaveň jako na porážku. Nepřátelé jsou celkem inteligentní (i když k dokonalosti to má pořád daleko) a vcelku dokáží využívat možnost, které jim zrovna okolí nabízí. Speciálně souboje s lidskými protivníky jsem si užíval, s mimozemšťany už méně, ale oproti Far Cry a prvnímu Crysis tam byl progres k lepšímu z mé strany. Díky vylepšenému nanoobleku druhé generace , na který je tentokrát kladen mnohem větší důraz, lze vymýšlet vlastní postup hrou - pokud se mi nechce bojovat, můžu nepřátele potichu obejít, stejně tak příznivci tiché likvidace nebo "rambo" stylu si zde najdou to svoje, pokud mají zájem. Paráda. Vozidla jsou tentokrát trochu v pozadí, párkrát jsem sice v něčem seděl, ale nic, co by stálo za významnější zmínku.
Asi "nejslabší" stránkou hry je podle mého grafika. Nejslabší je úmyslně v uvozovkách, protože na dnešní poměry jde o jednu z nejlépe vypadajících her, ale jednička mi přišla v téhle oblasti lepší a bohužel jsem v téhle oblasti měl asi hoděn vysoká očekávání. Daní za konzole jsou podle mě občas ne až tak detailní textury, občas lze narazit na místo, kde jsou vyloženě odfláklé a je to škoda, stačila trocha práce navíc. Kladem je díky tomu výborná optimalizace, kdo si vzpomene na porod s rozběháním Crysis v době vydání mi dá jistě za pravdu, že proti jedničce je dvojka úplně někde jinde. V běžném rozlišení a detailech lze Crysis 2 rozběhat i na průměrném PC dneška. A bylo by to ještě lepší, pokud by byly obsaženy aspoň standardní možnost nastavení grafiky, tak jak to u PC her bývá. Bohužel tři nic neříkající položky opět vypadají jako daň za multiplatformovost a je nutné to řešit externím prográmkem, třeba to Crytek vyřeší v nějakém patchi. Zvuky jsou v pohodě a hudba ke hře příjemně sedí a neměl jsem potřebu ji vypínat.
Příběh jsem popravdě zas tolik nechápal, Alcatraz jenom dělá poskoka každému, kdo si řekne a díky jeho němotě nehrozí ani jakékoliv sžití s hlavním hrdinou. Ale přes to všechno jsem se u hry bavil výborně, herní doba se mi zastavila na 7 hodinách a 42 minutách, díky tomu, že jsem některé pasáže musel opakovat a párkrát jsem i zemřel to bylo určitě reálně přes těch 10 hodin. Škoda těch pár chybek, namátkou třeba mizení těch nanobodů, takže jsem si škudlil na něco asi za 12k a najednou jsem neměl nic.
Hm hm ... převrat jako Crysis to nebude, ale své místo v herní historii si Crysis 2 určitě časem vyslouží a od mě dostává zasloužených 85 %, stejně jako první Crysis.
Goldnoob team proud member!
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jakože ten patch má vyjít ještě dnes?
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak na to jsem docela zvědav. Zmiňuje se i o pokročilém menu na nastavení grafiky tak uvidíme. Já osobně moc od DX11 nečekám.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak prozatimně to vypadá že DX11 patch popožene grafiku opět do nehorázných výšin a hra bude grafickou špičkou...Už aby zde byl..neměl dnes náhodou vyjít?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě se žádný patch nestáhl tak asi nic nevyšlo. No jsem na to zvědav jak to bude vypadat a hlavně jak to rozjedu 
- W.Geronimo
- Nováček

-
No ja bych na to moc nevsazel.Udelali velikej humbuk kolem nadcasove grafiky ale zazrak se nekonal.DX11 na tom zrejme nic nezmeni.
Ja osobne jsem spokojenej a davam svych 85-90%.Spis bych byl radsi nez grafiku aby opravili nejake ty bugy zvuku a textur.A parkrat se mi stalo ze vojak tupe chodi proti zdi
)Ale jinak jsem vic nez spokojenej.
Nehlede na to ze moje grafarna stejne podporuje jen DX10.1.
takze DX11 pro me nic neresi.
Ja osobne jsem spokojenej a davam svych 85-90%.Spis bych byl radsi nez grafiku aby opravili nejake ty bugy zvuku a textur.A parkrat se mi stalo ze vojak tupe chodi proti zdi
Nehlede na to ze moje grafarna stejne podporuje jen DX10.1.
- Xnovic
- Začátečník

Jak to tak čtu, tak si C2 asi přeci jen koupím. A ten DX11 patch podle mě zlepší hru pouze v možnostech vsugerace každého jednotlivce
. Ale pokud bude mít menu více možností nastavení, než má teď, tak i to bude výhra..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W