vadný disk

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vadný disk

Příspěvek od <big>lama »

V ntb disku se mi vyrojilo paru vadných sektorů :D Celkem zajímavé že mi ale všechno funguje ani data se neztrácí :)
Mám teda radši už vše zálohované a zanesu ntb na reklamaci kde by mi disk měli vyměnit, kdovi kdy tam ale pudu, zatím to pořád jede no :P

Co myslíte jak dlouho to vydrží? :D

click --> hd tune screen

//beardie: prekvapivo patri problem s diskom do sekcie disky
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: vadný disk

Příspěvek od Maranov »

To ti nikdo neřekne... může to rychlé nebo na to nemusíš narazit dlouho. Možností je zmenšit svazky tak, aby v žádné partišně nebyly ty poškozené sektory. Pokud se neobjeví další, tak nebude problém.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

a, to můžu ohrát, snad to měsíc vydrží a pak to hodím na reklamačku :P
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Já už tak před dvěmi lety opravoval vadné sektory na mém Samsungu HD250HJ a jede doteď bez jediného problému. :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“