Kolo se mi taky píchnout nepodařilo, to bych asi musel projíždět imrvére kačírky aby se to povedlo. Destrukci auta jsem buď vidět uplnou - před zatáčkou jsem rozkejval auto a pak vlítnul do zatáčky moc rychle a už to bylo. Párkát jsem to otočil přes střechu a zkončil jsem bez kola . Nebo klasický drobný ťukance a promačkaný plechy, který vypadají o něco líp než v jedničce. Super je i to, že se nedá projet zatáčkou přilepenej na hrazení, tady se to prostě kousne, roztočí a většinou je po závodě
Jo závodníci znají brzdu, ale někdy sou to pěkný prasata ... ještě, že dali pryč ty body za bouračky, sem tam se to u mne zvrhlo v destruction derby (hlavně na začátku hry)
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne úte 29. bře 2011, 23:05, celkem upraveno 1 x.
Taky jsem zahrál ... cca 10% kariéry a s klávesnicí ...
zase závodní hra na ho...
Auta skoro nezatáčej - čím lepší auto, tím hůř zatáčí. Ve stovce nevykroužim zatáčku s menšim poloměrem jak 200m (i s Ibizou bych ve stovce vykroutil motýlka z dálnice).
OPĚT převzali systém, kterej vymyslel nějakej naprostej debil, takže když zmáčknu šipku, tak se kola začnou pomalu natáčet a po jedné vteřině je to konečně dost na to, aby aauto začalo měnit směr, když jí pustím opět jedna vteřina, než auto zatáčet přestane > tráva, kačírek, svodidla, ...
Naprosto dementní boti (nezájem, že zatáčkou projíždim já, prostě se tam naštosnem do toho rohu všici najednou).
Auta mi přijdou, že zatáčky berou jako by byly z pudinku. Nejdřív nezatáčej, protože maj malej raid a pak už jedou po tečně ven.
Drifty? Kapitola sama pro sebe - neřešitelnej problém. Slyšim jen imbecilní kecy - all is about throttle ... Too little and you straighten up, too much and you spin. Tak fajn ... takže 1 nebo 0? Když šipku nezmáčknu, auto se narovná a zastaví, když jí zmáčknu, auto se roztočí jak káča. Když jí mačkám přerušovaně, tak jen auto přeskakuje z jednoho stavu do druhýho. nedrží se mezi nima.
Tuning WTF?! Prej vytuň si auto (shlédnu debilní klipík) zjistim, že je tam houby co tunit. Vypnu a zapnu hru znova - vytuň si auto (shlédnu znovu debilní klipík) zjistim, že nějakej idiot udělal ještě podmenu, kterého jsem si předtim nevšim. No nic. koupim pneu (abych příště nemusel koukat na debilní klipík) a OK, žádný upozorňování, nic. Jdu závodit a ... že prej nemám D class car. Ono totiž auto po přezutí gum už je C class (což jsem koumal 10 minut). A mezitim jsem samozřejmě zapomněl, že jsem si koupil gumy, takže jsem musel prohledávat celej tuning co je na tom autě netovárního, abych to moh vyndat.
Ve spojitosti s tim natvrdlym zatáčecim modelem se nedá jezdit ani rovně, protože i kdyby to člověk náhodou vystabilizoval a jel po silnici, tak řidič kouká kamsi do pr. a já pak samozřejmě absolutně netušim kam auto jede (aneb jedu kam čumí - do plotu).
Prostě po TDU2 a dalších dodrbanejch závodních hrách další nehratelnej průser. Snad aspoň dirt 3 pude hrát.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Jo přesně tak. Oba Shifty jsou dělané na volanty. Na šipkách je to děs, zkoušel jsem to, ale hned jsem toho nechal a šel hledat volant .
Dirt bude dobrej na klávesnici, tam to zase s volantem nejde
Tak já nevím já zatím na klávesnici si nemohu stěžovat i když určitě by to na volantu bylo lepší .
Jinak přes střechu jsem ještě nešel ,ale určitě to vyzkouším Jede auto dál jako v minulém SHIFT nebo Total
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
No já jsem bohužel vysazenej na pořádný periferie a s levnejma volantama mám blbý zkušenosti, takže bych šel až do něčeho v levlu cca G25/7 a to už je mi líto peněz Shift 1 se na těch šipkách trochu dal (drifty teda ne), a dostal jsem se někam k mustangovi (a to bylo peklo).
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Tak já SHIFT jedna driftoval s Mustangem taky ,ale na šipkách a pohoda. Jde tam jen o cvik. Já už měl úvahu že si koupím volant za 8K ,ale furt jsem nerozhodný. Co já bych pro zábavu neudělal
Kdybych ted přešel na volant tak budu od začátku určitě bourat než bych si zvykl.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Teď jsem ztratil u Lexuse kolo a jelo to furt dál...teda skoro jelo .
Jinak super je Lamborghini Reventon, parádně se sním jezdí a má super zvuk motoru..
Tak, povodne som planoval tuto hru kupit len kvoli Lexus LFA, ale potom co som si pozrel video na youtube...tak odkial zobrali ten zvuk motoru? z nejakej natunenej kosacky? fuj, toto vydavat za zvuk LFA, ze sa nehanbia...
No este by som tejto hre mozno dal sancu, ale opytam sa, ako je na tom Shift 2 s FFB? Lebo ja osobne pouzivam volant len na hry, ktore maju premakany FFB, teda nieco typu Race 07, rFactor, Ferrari Virtual Academy,... alebo aspon velmi blizko k tomu.
V pripade, ze nema kvalitny FFB, tak potom uz zostava len gamepad, ale tu nasleduje tiez otazka, lebo Shift 1 na tom nebol ani s gamepadom moc dobre. Objavoval sa tam podobny problem, aky tu naznacil Bez_n1ck pri ovladani klavesnice. Proste lag v ovladani, volant nekopiroval pohyb packy na gamepade, nieco podobne ako v TDU ked sa nezapne "Wheel" v nastaveni ovladania, ale v Shift 1 som nic take nenasiel.
Inak to rozhodovanie by bolo podstatne jednoduchsie, keby vydaju demo...
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
No já už hry na blind nekupuju a nestydím se za to. Několikrát jsem si naběh a tak než něco koupím, tak to zwarezím a pak se rozhodnu (pokud je hra dobrá) ji koupit, až se vyloupne za rozumnou cenu.
Bez_n1ck: taky ti nejde s tou NFS RX-8 jet závod s protihráčema? Já nevim, jestli to je tim, že to je stažený, nebo jestli to bude i u originál verze, ale docela mě to štve. Když si vemu, že bych za to měl dát litra a potom bych ani nemohl "závodit" s určitým autem, tak už jen to mě odrazuje, protože kdo ví, jestli to neni jen první bug z mnoha.
Na klávesnici se mi to hraje o dost lépe než předchozí Shifty, jenže ten drift je pořád moc těžkej. Pravda, u Shiftů jsem nikdy nedojel jedinej drift závod, u Shiftů 2 se s tou RX-8 aspoň trochu dá, ale i tak to pro mě je záhul. Gamepad nemám, volant nemám, takže si budu muset zvykat
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Já nechápu co máte za problémy, Shift 1 jsem celou kariéru dohrál na x360padu na poměrně vysokou obtížnost a dalo se to naprosto v pohodě, volant ingame reaguje jak má a všechno super..dal bych 9/10..dvojku už mám dávno předobjednanou, hrát jí budu jak na x360padu, tak na G25+wheel stand pro a 46" televizi, jestli to bude horší než jednička tak budu zabíjet, ale opravdu silně o tom pochybuju.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
No horší určitě ne Taky jsem projel prvního SHIFT na nejtěžší obtížnost a v pohodě. V SHIFT 2 jsou i tratě z minulého titulu ,ale nějaké nové tratě co jsou ve hře jsou docela i úzké a když vás přejíždí nějaký dobytek hlavně před zatáčkou tak jste rád když se udržíte na trati
Pro mě je NFS nejlepší závodní hrou a bylo by docela škoda kdyby NFS už dále nepokračovalo jak jsem se dozvěděl
No on se Shift 2 tak trochu od NFS distancoval a v názvu už NFS nemá. A popravdě řečeno vůbec by mi nevadilo kdyby ona klasická série NFS zmizela. To, co z ní udělali je akorát dojná kráva na peníze.
Btw kde jsi to četl? To myslíš tu novinku o nějakém zrušeném projektu výrobců Shiftu?
V těch Shiftech 2 když nemám auto na nějaký druh závodů, tak mi ho hra sama pučí? Já jen, že se mi nestalo, aby mi to vypsalo, že nemám auto pro daný typ závodu a vždycky dole je kolonka "Loaner Car". Původně jsem myslel, že je to ten typ závodů, kde mi přímo hra určí, s čim pojedu a nemůžu to ovlivnit, ale teď mi to připadá tak, že i kdybych si vůbec žádný auto nekoupil (snad kromě prvního), tak tu hru můžu dohrát. Zatim jsem koupil jen Focuse, vyhrál jsem 3 další auta a ostatní auta mi to pučuje.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Co na to říct? Chvástali se tim, jakej to bude simulátor a zase ho*no. Auta nedržej přímej směr, a když se to člověk snaží skorigovat, tak je to ještě víc rozhodí. Přez volant nic necejtim, takže když de auto do smyku, tak to poznám pozdě a sem mimo. Prostě cejtim jen abc, jak trochu vibruje s volantem, jinak nic víc. Škoda čekal jsem přiblížení LFS etc, ale to jsem čekal asi moc
SpeedyGT píše:No on se Shift 2 tak trochu od NFS distancoval a v názvu už NFS nemá. A popravdě řečeno vůbec by mi nevadilo kdyby ona klasická série NFS zmizela. To, co z ní udělali je akorát dojná kráva na peníze.
Btw kde jsi to četl? To myslíš tu novinku o nějakém zrušeném projektu výrobců Shiftu?