něco jsem našel..ale polsky neumim a google z toho taky moc chytrej neni
http://forum.purepc.pl/Socket-136611561 ... ml&st=2310

Dej ho desky, nastav 4,5GHz a napětí 1,24. Pokud je to OK, tak to máš dobré.Reptile píše:mam batch 3049A233. Kdo s nim ma zkušenosti? je blbej?při mý smůle by mě to nepřekvapilo..

Jejiž... nech běžet OCCT na 2hod, pokud je to OK, nazdar.Reptile píše:a mam použivat intel i lynx nebo jen lynx? zahřívaní nepotřebuju

Problém snížení grafického výkonu některých dualgpu při OC ční v nedostatkovém napájení procesoru, jednoduše přidej voltáž na 1,34 a uvidíš jestli to pomůže, pak může případně snižovat, až se dostaneš na hranici, kdy opět nebude výkon ideální, pak budeš vědět kde máš min hranici.Remmi píše:Stává se mi zajímavý fenomén, když přetaktuji CPU na 4,5GHz s napětím 1,3V, tak se z nějakého důvodu sníží výkon grafiky ve hrách. Naopak, když nechám základní frekvenci pro i72600k a prakticky default nastavení biosu, mimo frek. ram a jejich časování, tak je výkon snad ještě vyšší a k poklesu vůbec nedochází.
Nedovedu si to vysvětlit..čím by to prosím mohlo být ?

Mno spíše po debatách na zahraničních fórech, dělají problémy dvoučipové karty, které jsou daleko citlivější na určité nastavené napájení mezi deskou a pcie. Prostě je potřeba si s tím více pohrát, nenechávat položky napájení na Auto a pak to jede jak má. Osobně bych neřekl, že jsou nějaké výraznější rozdíly mezi "levnějšíma" a dražšími deskami, spíše záleží jaký HW je na nich natlačen.izerS18 píše:Tak to koukám, že to základní napájení desek P67 od Asusu je málo.
Ale na druhou stranu je vidět, že levnější desku pouze do nenáročného PC.
To Vizi díky za info