Jaky webovy prohlizec
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky webovy prohlizec
Dobrý den pouzivam firefox4 a docela se my libi ale kdyz je na strance neco v ajaxu a ja nato misi najedu a posunu stranku dolu tak se to seka a to same se stava kdyz je na strance hodne flash ale to se da vyresit blokem flash obsahu. Nevite jak vyresit ten ajax? A nebo ktery webovy prohlizec me doporucite? Hlavne chci aby mel html5(programuju v nem) a scrolovani plynule. Jeste se chci zeptat jak je to s hardwarovou akceleraci ? Muzu ji rozchodit kdyz mam ati x1650 coz uz je legacy karta? A gpu akcelerace flashe?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky webovy prohlizec
1) Piš jako člověk, "docela se mI líbí", mYší
2) Používám Operu a jsem spokojen
2) Používám Operu a jsem spokojen
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jj pardon psal jsem to rychle.
2: No v opeře se mi seká při plynulém scrolování např. http://www.ut-series.cz/ ve firefoxu ne.
Ale stym spomalením se dá žít nesmím akorat když chcu scrilovat najet na ajax. Neznáte nějakou stránku psanou v ajaxu abych vyskoušel jak pujde?
2: No v opeře se mi seká při plynulém scrolování např. http://www.ut-series.cz/ ve firefoxu ne.
Ale stym spomalením se dá žít nesmím akorat když chcu scrilovat najet na ajax. Neznáte nějakou stránku psanou v ajaxu abych vyskoušel jak pujde?
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
a nevíte jak je to stou hw akcelerací v flash a firefoxu? Bude fungovat s ati x 1650pro ? Protože mám ovladače starcat 7.4 (podle mích testů nejlepší i lepší kvalita videa) tak jestli by mělo cenu instalovat nové
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
GMail má psané prostředí kompletně v ajaxu, ale ti to mají hodně dobře ošéfované, možná by jsi měl najít nějakou stránku s prasárnama 
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tak nějaků pls poraď zatím sem nic nenašel jenom na seznamu když jsi přihlášenej tak tam možesš přetahovat ty prvky. A jak to je stu hw akcelerací nevíš?
To spomalení bude asi nejspíš procesorem ale třeba mám nějakej virus nebo něco roz*rbané protože mě ani nejde nainstalovat office original
. PC budu v nejbliší době reinstalovat. Myslíš že pomože cpu přetaktovat z 2200 na 2400 (možná 2500?) ? Víc se mi nedaří asi je vtom zdroj ale kupovat nic nového už nebudu(až si budu kupovat nové pc tak to bude notes).Nevíte někdo jak cpu přetaktovat a zanechat podporu měnění automaticky frekvence a napětí? Cpu je amd athlon 3500+ socket 939.
To spomalení bude asi nejspíš procesorem ale třeba mám nějakej virus nebo něco roz*rbané protože mě ani nejde nainstalovat office original
Naposledy upravil(a) drp dne ned 27. bře 2011, 21:54, celkem upraveno 1 x.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, tak jedině zkusit ten GMail
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no aj na seznamu to trochu zasekává když měním ty okna a scroluju ale néni to zas tak hrozné ale myslím že na nějakém webu to može vadit
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no tak nasel jsme dost zavazny problem http://www.raulnayak.co.cc/ tam se to seka jak neco a v opere se to seka nejmin taketo weby pri plinulem scrolovani a navic neni problem s javascript tak asi prechazim. A nevit ejak jeste nejak zrychlit operu? Ma vliv na rychlost ovladac GK? A kdy vyjde nova verze opery?