PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: PROJEKTORY
bat se nemusis, jako kazde zbozi i projektor se muze k zakaznikovy dostat nefunkcni nebo ne ve 100% stavu je to bezny jev. Vsak vse resi reklamace nebo vraceni produktu v ramci 14 denni zakone lhuty.
- sajnym
- Nováček

-
Zdravím majitelé fullHD projetorů EPSON. Chci se zeptat jestli někdo z Vás má nějaké zkušenosti s občasným promítáním ve venkovních prostorách v letním období. Dotaz je směřován převážně na majitelé 3LCD projektou EPSON, jelikož sám vlastním TW-3200.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja obcas beru projektor do garaze (na garage guitar hero party) nebo na verandu ke kamosovi na barak kdyz sou chlastacky u grillu apod. Na projektor to nema vliv, akorat nesmi bejt moc vlhky pocasi to mu nedela dobre, horko ani zima nevadi. Hlavne nesmi prset ze 
- sajnym
- Nováček

-
v dešti nemám v plánu sledovat cokoliv venku.
Každopádně jde mi o otrávné zvířátká, které se vyskytují ve večerních hodinách jako např. komáři, můry a podobná havěť, která může vletět dovnitř projektoru. Prach je sice asi větší než v uzavřeném prostoru, ale filtry by tuto zátěž snad měly zmáknou. Ale mel jsi gud napad ohledne garážových prostor, tohle mě nenapadlo, dík. 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
o komary bych se nebal, vsutpni filtr nepusti nic tak velkeho a tim otvorem co fouka ohraty vzduch ven si myslim ze se tam nedostanou.
- Unleashed83
- Nováček

Zdravím všechny majitele Epson 3200,chci se podělit o své zkušenosti s touto mašinkou a zároveň se poptat na nějaké vaše zkušenosti a třeba tento příspěvek přesvědčí ty,co se nemohou rozhodnout jaky projektor koupit.Ja osobne jsem vybíral poměrně dlouho a nakonec jsem byl aj rozhodnuty ,ze pujdu do Benq W1000+ ,ale narazil jsem nahodou na epson 3200 a toto forum,no a stratosovy příspěvky mě taky zásadně ovlivnily ve výběru
a to nejen projektoru ,ale nakonec i graficke karty,jelikoz jsem si chtel uzivat nejnovejsi hry pres tento full HD projektor na plne detaily.Porovnat Epson3200 s Benq W1000+ nemužu ,jelikož jsem benq nikdy na vlastni oci nevidel,ale budu verit ,ze je epson urcite lepsi
.Každopádně podaní barev je moc pekné,hlavně u blu-ray filmu 1080p jako treba Toy story3,Avatar jsou ty barvy nádherne.Ja osobne pro filmy pouzivam režim Dynamicky,ktery jsem si jeste mirne upravil.Režim obyvaci pokoj neni taky spatny ,ale barvy uz tam podle me nejsou tak vyrazne,ale zas na druhou stranku se asi blizi vic realu.Rezim kino a zbytek se mi vubec nelibi tak ho vubec nepouzivam.Kabel hdmi pouzivam 10ti metr,stal me zhruby 6 kil.Chtel bych videt jak by to vypadalo pres ty hdmi kabely co tu odkazujete za 2500 a vice,jestli by tam sel poznat nejaky rozdil.Zas mam brouka v hlavne
.O platne jsem strasne dlouho premyslel,pze treba Dalite platna se mi zdaly pomerne drahe a tak jsem hledal levnejsi reseni.Narazil jsem na pomerne cenove prijetelne Elitescreen a to je asi hlavni duvod proc tu pisu
.Kdo by se rozhodoval pro tyto platna tak za me muzu rict ,ze s nima nemam vubec dobre zkusenosti.Prvne jsem si objednal roletove rucne stahovaci ,ktere mi prislo uz rozbité a neslo navijet.Nebylo moc drahe stalo kolem 3k a provedeni tomu taky odpovidalo.Reklamoval jsem ho tedy ,ale nepoucil jsem se a objednal si stejnou znacku,ale uz elektricke ,ktere se pohybovalo od 5500 do 7500 zhruba.Platno se teda nastesti rozviji a naviji,to funguje
,ale taky nebylo bez kazu.Odloupla cast povrchu platna mi ale nevadi ,jelikoz to je prave na cernem pruhu ktery je po okrajich a tak ani si toho clovek nevsimne.Co mi ale vadi je, že okraje platna se krouti a tak neni pekne rovne a ploche.Reklamovat jsem to uz nechtel ,protoze uz jsem byl tak nadrzeny na promitani ,že i s timto jsem se smiril,ale pro ty co by uvazovali nad variantou ELITESCREEN ,říkam, radeji si priplatte a kupte si DAlite ,ikdyz ja osobne nikdy platno od nich nemel ,ale podle tady pritomnych prispevku to nebude FUŠEŘINA jak ELITESCREEN!!!!!!
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
- Hondaq
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, v první řadě bych chtěl poděkovat Stratosovi za tohle téma protože jsem se díky němu stal také majitelem Epsona 3200 (a to jsem původně chtěl nějaký LED za +- 10k
). Zatím jsem moc netestoval protože nemám ještě kde
ale právě řeším plátno. Nechce se mi za něj moc utrácet a chci elektrický. Předběžně jsem se rozhodl právě pro Elitescreen hlavně teda kvůli ceně ale ted mě trochu zvyklal Unleashed83 takže bych měl na něj dotaz
Bylo by možné to plátno nějak nafotit jak moc je strašné to vlnění? protože kdyby to nebylo moc hrozný tak bych do něj asi šel.
- mavegun
- Nováček

-
Kupte si plátno PROJECTA. Je to kvalitní holandská firma. Mohu doporučit. Já ho mám už 6 let a žádné zvlnění neexistuje.
- Unleashed83
- Nováček

Čus,to plátno kdyžtak během vikendu nafotim,driv se k tomu asi ted nedostanu,ale řeknu ti to tak,s tím zvlněním se dá celkem v poho žít,mě jen mrzí to ,že jsem za to dal přes pětku a není to takové ,jaké jsem čekal.Prvně jsem měl to ručne stahovaci a zda se mi ,že tam zvlnění nebylo,možná že teď mám špatný kousek.Na druhou stranu to ručne stahovací nebylo tak bytelne jak ted to elektricke co mam.Celkem namahane soucastky tam byly z umele hmoty a to asi ne moc kvalitni.To byl taky duvod me reklamace,protoze jeden z techto dílu jsem mel poskozeny,mozna dopravou,nevim.Jmenovite to bylo pouzdro ,v kterem se tocil čep ,na němž se platno navijelo.Pouzdro bylo vylamane ,takze z neho ten cep vypadaval a nenavijelo se zpet.Byla to proste umelohmotna mrdka,ted to mam z plechu,ale treba po rozbaleni toho el.platna mi vypadala pomalu polovina sroubku co to telo platna drzely pohromade
.Byly to samořezne srouby a proste nejaky sasek ,ktery to montoval dohromady, je dotahl tak ,az je protocil a uz tam proste nedrzely.Musel jsem tam nasroubovat vetsi prumery.Treba budes mit stesti a trefis dobry kousek
,me se to nepodarilo.Ale zase ve prospech elitesreen oproti dalite treba hovori velky vyber ruznych uhlopricek a ruznych formatu jako treba 4:3,16:10.16:9 za celkem dost slusnou cenu,samozrejmne s tim,ze to je na ukor kvality,ale jak rikam ,treba trefis dobry kus a budes spokojeny a budes se divit co jsem to tu mlel za nesmysly 
- Hondaq
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Unleashed83: díky za odpověď, já celkem chápu že za takovou cenu nemůžu očekávat super kvalitu ale asi jsem v tomhle ochoten trochu oželet kvalitu na úkor ceny... ale nesmí to být moc hrozný. Nějak zásadně s tím nespěchám takže ještě mám nějaký čas na rozhodnutí. Pokud se dostaneš k tomu focení tak ti budu vděčný 
mavegun: možná špatně hledám ale nějak se mi nepodařilo najít žádné dostupné plátno od firmy Projecta
mavegun: možná špatně hledám ale nějak se mi nepodařilo najít žádné dostupné plátno od firmy Projecta
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak da-lite platno s 244x244 stoji nakych 5-6tis s DPH takze zde se podle me nevyplati setrit. Sice usetris 1-2tisice ale za ty pripadne problemy to podle me nestoji. Jinak mam tedka jedno platno na prodej.
konkretne toto:
https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53607
kdo ma zajem piste SZ, nechal bych ho tak za 4tisice kdyz si pro nej prijedete, je v 100% stavu akorat se maximalne trosku utre mokrym hadrem (momentalne zaveseno v garazi na nase guitar hero party)
PS: jinak co se tyce meho pripravovaneho clanku na 5.0 reprosoustavy v cene od 12-80tis tak se to trosku posune, snad za tyden bych to mel mit hotove sou to tuny textu + fotek a tedka nak nemam moc cas
konkretne toto:
https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53607
kdo ma zajem piste SZ, nechal bych ho tak za 4tisice kdyz si pro nej prijedete, je v 100% stavu akorat se maximalne trosku utre mokrym hadrem (momentalne zaveseno v garazi na nase guitar hero party)
PS: jinak co se tyce meho pripravovaneho clanku na 5.0 reprosoustavy v cene od 12-80tis tak se to trosku posune, snad za tyden bych to mel mit hotove sou to tuny textu + fotek a tedka nak nemam moc cas
- mavegun
- Nováček

-
http://www.youtube.com/watch?v=9DtdFA0r ... detailpage
Tak toto plátno mám doma.
http://www.projectascreens.co.uk/pages/ ... uct_id=210
A tady je odkaz na stránku firmy projecta.
U nás tyto plátna prodává firma AVMEDIA.
Jsou opravdu velmi kvalitní. Za sebe mohu doporučit.
Tak toto plátno mám doma.
http://www.projectascreens.co.uk/pages/ ... uct_id=210
A tady je odkaz na stránku firmy projecta.
U nás tyto plátna prodává firma AVMEDIA.
Jsou opravdu velmi kvalitní. Za sebe mohu doporučit.
- Unleashed83
- Nováček

Pokud se nemýlím ,tak elektricka plátna Projecta se pohybují od 20k nahoru 
- Hondaq
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Stratos: no jenže elektrické Da-Lite začíná na 10k a to už se mi za plátno dávat nechce.
Zaujalo mě ještě tohle plátno: AVTek Cinema Electric 200
rozměry má cca ty co potřebuju a cena by mi taky vyhovovala ale zas o nem nic nevím
Zaujalo mě ještě tohle plátno: AVTek Cinema Electric 200
rozměry má cca ty co potřebuju a cena by mi taky vyhovovala ale zas o nem nic nevím
- mavegun
- Nováček

-
Já jsem koupil to moje plátno za 4800kč na AUKRU od firmy AVMEDIA - zcela nové nerozbalené a se 2 roky zárukou. Firma AVMEDIA tam občas dává plátna z nevyřízených objednávek, stačí to občas sledovat a určitě narazíte na nějakej dobrej kup jako já. To moje plátno se prodává např. za 25tis. Nedávno jsem na AUKRU viděl zase pár pláten Projecta od avmedia a dali se koupit již od 2900kč. Divil jsem se že nikdo nepřihazoval.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podle me je elektricke platno prezitek, to je tavej problem se zvednout a stahnout platno dolu?
vzdyt je to rychlejsi nez cekat na pomaly moturek 
- Unleashed83
- Nováček

Stratos: to je prostě pro ten pocit jen :-DDD
- mavegun
- Nováček

-
takže nepoužíváš dálkový ovladač na televizi? Ty se vždycky zvedneš a jdeš přepnout program? Těch 14 vteřin než se stáhne plátno klidně počkám uveleben ve svém křesle. Stejně chvíli trvá než se projektor rozsvítí na 100%
- Hondaq
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Stratos: Důvody proč chci elektrické jsou dva. Jednak jde o pohodlí a efekt jak už zde ostatní zmiňovali a jednak si myslím, že ručně stahovaná plátna se více namáhají (a řekl bych i ničí). Pokaždé ho chytnu jinak a budu stahovat pod jiným úhlem a tak prostě k tomu ručnímu nemám takovou důvěru jako k elektickýmu. Právě třeba kvůli tomu vlnění myslím že budou elektrická šetrnější. I když samozřejmě je otázka jak dlouho vydrží motorek. Ale at je to tak nebo tak prostě jsem se rozhodl pro elektrické 
mavegun: přiznám se, že jsem na aukru ještě nikdy nic nekupoval ale evidentně jsi měl štěstí na výbornej kup (kor se zarukou) ted jsem tam jen kouknul a stejně tam elektrická nikdo neprodává.
mavegun: přiznám se, že jsem na aukru ještě nikdy nic nekupoval ale evidentně jsi měl štěstí na výbornej kup (kor se zarukou) ted jsem tam jen kouknul a stejně tam elektrická nikdo neprodává.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak kvalitni rucni platno je na nakou tu namahu stavene to bych neresil. Mel sem uz 2 platna kazde 2 roky a zatim zadny problem a to ho stahuju tak 1x denne. Me proste prislo zbytecny si za to samy platno priplacet 3-4x vice kvuli pohodli, to si radsi priplatim do lepsiho projektoru nebo lepsiho ozvuceni. Prece jenom identicke platno s elektrickym stahovanim mi pozitek z filmu nevylepsi ale lepsi repro nebo projektor ano.
ALe nikoho tim od toho neodrazuju jenom je to muj osobni nazor, tim sem se nechtel nikoho dotknout
ALe nikoho tim od toho neodrazuju jenom je to muj osobni nazor, tim sem se nechtel nikoho dotknout