Seznam nereaguje na SEO

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Seznam nereaguje na SEO

Příspěvek od Pavel.P. »

Zdraví, mám problém ohledně fulltextu na seznamu.cz, připadá mi, jak kdyby byl seznam "zamrzlý" a nereagoval na SEO.

Dělal jsem web známé:
http://uklid.skct.cz/

Na Googlu sem do týdne byl na prvních pozicích při klíčových slovech, které jsem potřeboval, ale na seznamu je stránka pouze zaindexovaná a nic víc, žádné klíčové slovo nenajde. Neplatí to jen pro tuto stránku, ale taky pro firemní, kde si platíme profesionální SEO a na pozici, kde jsme byli první, jsme najednou 7 a nemůžeme se hnout ať děláme, co děláme (naši SEO optimalizátoři).
Nechápu tento přístup seznamu a to seo na web uklid.skct.cz fakt potřebuji (pro seznam), ten blbec seznam nenajde ani "úklidová firma skct", fakt ten stupidní tuzemský vyhledávač nechápu.

Díky za náměty a řešení.

...
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Seznam nereaguje na SEO

Příspěvek od Exp »

Nechci tě nějak urazit, ale SEO není zdaleka největší problém té stránky...

Seznam ve výpisu především upřednostňuje současné a dokonce i bývalé zákazníky, takže pokud je konkurence velká, tak se prostě na přední příčky bez zaplacení nedostanete. Celkem rozumně se dá manipulovat pomocí CPC kampaní a když se to dobře udělá, není to ani nijak extra drahé. Ale jak říkám, v první řadě je potřeba trošku přehodnotit tu stránku. Design z roku 1997, tabulkový layout, nevalidní kód...

Neber to jako útok na tebe, spíš jako přátelskou radu.

E: Koukám, že ani nemáte firmu zavedenou ve firmy.cz, takže tím bych začal.
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Prvně se mi tam nelíbí cena bez dph...
Jinač pavouk od seznamu je mírně retardovaný v porovnání s google... Yahoo či bing jsou velcí retardi.
Zkus přidat robots.txt třeba ... Já od stránek očekávám že se nějak líp zaindexují za víc než tři měsíce.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Stránka je validní až na pár maličkostí cca. 2 chyby. Podle toho jaká validace je provedena. Podle SEO cosi kdesi dostala 68%, zatímco moje stará, která na seznamu je má 57%...

Stránka má být informativní a je mnohem více validnější než http://www.jas-uklid.cz/index.htm což mě štve (přitom na seznamu je). O ten design, kašlu na atribut div zrovna, nemám čas se ho učit, ale udělal jsem to komplet grátis a budu o to pečovat aktualizovat atd. v tom je ta pointa proč jsem to dělal. Firma zavedená na sezmu je, ale jako www.skct.cz... tam je další problém, toto je subdoména, já jsem spíš manager na emarketing a marketing celkově atd. programátor už spíše ne, to sem uměl spíš rok 2000, ale to je jedno.

Takže doporučujte na seznamu.cz si zaplatit reklamu ano? Svině seznamácké, ani vyhledávač to nemá pořádný....

U nás ve firma byla jejich marketingová manažerka, s kterou jsem jednal a tu básničku co měla naučenou pořád dokola, to se mně chtělo zvracet, je to nebudu říkat co celý seznam a jeho fulltext vyhledávač.

...
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Já se snažil dostat stránku (http://www.zvladnuto.cz) na přední příčky seznamu, a taky jsem dělal hodně věcí, a pak jsem se na to s prominutím vys*al, a po měsíci najednou byl na předních příčkách... Prostě na seznamu to jakoby trvalo 100x déle jak na googlu, tam to bylo do cca 2 dnů o dost znatelnější po úpravě seo
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“