niemand píše:Tam se dají píchnout kola? Kua a já pořád nadával a chtěl to smazat, když jsem na ty třetí trati ve vyuce driftu na začátku vcelku dobře driftoval a po chvíli se auto začalo chovat strašně divně a nedalo se s tim ani rovně rozjet
Jo tak to je přesně ono. Nesmíš tolko hrabat . Přepni si kameru za auta a sleduj jiskry
Tak na ty DLC se docela těším
No tak už se těšit nemusím prý ty DLC balíčky na 90% nebudou pro PC platformu. Tak at si je strčí teda do pr--le. Hlavně že jsem jim za hru zaplatil
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Tak jsem hral jeste dal a musim uznat ze ovladani je fakt otresny nechapu proc je otaceni volantem opozdeny jakej debil tu hru pustil do obehu ?! To si toho nevsimli nebo co? Tohle sem fakt v jine hre nez shitu nezazil, ale tak aspon to bude mit uzitek, ze se auta zkonvertuji do rfactoru jako u shitu 1 ... tdu 2 fyzika odpad, shit 2 fyzika odpad ... chtelo by to nejaky kvalitni auta konecne, nebo snad komunita neco udela se zatacenim v shitu.
Tak jsem vyzkousel minimod a hra je tak o 100% lepsi, nyni je to parada hned bych zvedl hodnoceni z prechozich tak 55 na 85 akorat se mi zda, ze protivnici nejak zacli ztracet jeste vic nez pred tim ...
No zkus si zvednout obtížnost, ale jak říkám je to trať od tratě. Někde je po první zatáčce už ani nevidím skoro v zrcátku, někde mi 1-2 ujedou že je nemožný je dohnat...
Ten fix zkusím, třeba si polepším, ale žádnýho lagu jsem si předtím nevšim
Vsechno mam nastaveny na nejvyssi mozny, ovladani elite a obtiznost hard vyssi nejde , jeste se mi na hre libi, ze muzu za jizdy prejit z radicky na padla pod volantem. Takze napr stary klasiky pekne se spojkou a radickou, naopak zavodaky se sekvenci, padlama Jinak minimod je jak jinde pisou, must have pro shift 2
v 720p vsecko na LOW kolem 30 FPS a ve 1440x900 vsecko MID a FPS kolem 26. WIN 7 a sestava v podpisu. de o to ze v NFS SHIFT 1 byl taky nejaky problem ze at sem to dal na min a nebo na max fps sem mel stejne a na hovno, nema s tim nekdo nejaky problem taky ?
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
mOOder píše:v 720p vsecko na LOW kolem 30 FPS a ve 1440x900 vsecko MID a FPS kolem 26. WIN 7 a sestava v podpisu. de o to ze v NFS SHIFT 1 byl taky nejaky problem ze at sem to dal na min a nebo na max fps sem mel stejne a na hovno, nema s tim nekdo nejaky problem taky ?
možná slabej CPU, já mám Athlon X2 a HD 6850 a dost často se mi stává, že ať nastavim co chci, hra jede pořád stejně
Nejlepší jo, ale stejnak je to z kokpitu tmavý jak něco... Jsou toho plný fóra, i na oficiálním, kde se hlasí bugy to je hned na první straně, tak snad na tom zapracují.
Pěkný, taky se mi už zadařilo...stačí to dobře rozkejvat a hned to letí
Teď sem mimo Brno, takže si nezahraju (už začínám mít absťák), ale včera sem ještě hrál a dost se mi zalíbila Shelby Cobra hraná kokpitu. Fakt pěkný, jízdní model je super a hned sem si to auto zamiloval. Tady jsou 2 screeny z noční jízdy.