DOOM3 - pred vydáním

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

ManchesterUnited píše:Asi blba otazka, ale zajimalo by me jak pude me Doom III na me sestave :oops: Ja si myslim ze kdyz budu mit vsechno dole tak se to nejak hejbat bude :lol:
Myslis na tom Duronu?
Tak to si asi moc neuzijes. Ta alfa verze je dost narocna na CPU!
Na durone 750Mhz to slo tak okolo 5-10fps
na p4 2000Mhz to uz 15-40fps
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Mtex píše:
ManchesterUnited píše:Asi blba otazka, ale zajimalo by me jak pude me Doom III na me sestave :oops: Ja si myslim ze kdyz budu mit vsechno dole tak se to nejak hejbat bude :lol:
Myslis na tom Duronu?
Tak to si asi moc neuzijes. Ta alfa verze je dost narocna na CPU!
Na durone 750Mhz to slo tak okolo 5-10fps
na p4 2000Mhz to uz 15-40fps
Tak vidim ze upgrate bude opravdu nutnej :-D Tak dik. Budu to hrat u kamosu az to vyjde. Ty maj lepsi sestavy nez ja :D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

DOOM III hardware

Příspěvek od Prince »

Help
Myslíte že DOOM III zvládne i můj comp já mám Celeron1466Mhz 256MB SDRAM GeForce2 MX400 64 MB já nevím jestli to dá ta grafárna.Dík za odpovědi
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: DOOM III hardware

Příspěvek od Sentenced »

petura.g píše:Help
Myslíte že DOOM III zvládne i můj comp já mám Celeron1466Mhz 256MB SDRAM GeForce2 MX400 64 MB já nevím jestli to dá ta grafárna.Dík za odpovědi
No jestli to na "tom" vubec pujde pustit, tak to rozhodne nebude nejakej extra pařanskej zážitek - MX400 už to ma opravdu za sebou :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Myslím že tahle sestava bude na Doom fakt slabá... ten Celer nic moc, RAM by to taky chtělo 512MB, a ta grafárna je holt pomalá :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jo jo, pokud si to chceš zapařit, asi budeš muset pomýšlet na upgrade 8)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

jasně že to pude, ale bude to stejný jako když by sis pustil slideshow screenshotů s diferencí 1s 8-)
Horageus
Nováček
Nováček

doom 3 config

Příspěvek od Horageus »

Ahojda lidi, nevíte jak nakonfigurovat na doom3beta2 (unor2004) pohybove klavesy a mouse sensitiv???
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: doom 3 config

Příspěvek od JanoF »

Horageus píše:Ahojda lidi, nevíte jak nakonfigurovat na doom3beta2 (unor2004) pohybove klavesy a mouse sensitiv???
kde sa da stiahnut demo doom3 hmmmm :?
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

janof píše:
Horageus píše:Ahojda lidi, nevíte jak nakonfigurovat na doom3beta2 (unor2004) pohybove klavesy a mouse sensitiv???
kde sa da stiahnut demo doom3 hmmmm :?
Demo na doom3 pokud vim jeste nevyslo.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

miho píše: Demo na doom3 pokud vim jeste nevyslo.
a nevis kedy vyde tak priblizne,alebo ani nebude :?
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Podle me demo jeste nebude dlouho. Je zatim nejaka Alfa nebo neco kradenyho nebo co to vlastne je..... nejsem si jist. Pockam az bude oficialni demo nebo roznou plna, snad to uz bude brzy.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ManchesterUnited píše:Podle me demo jeste nebude dlouho. Je zatim nejaka Alfa nebo neco kradenyho nebo co to vlastne je..... nejsem si jist. Pockam az bude oficialni demo nebo roznou plna, snad to uz bude brzy.
ja som tu niekde na pct fore cital ze to je warez alebo take nieco ale aj tak by som to chcel skusit co to je vobec a ci sa oplati cakat nato :?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

janof píše:
ManchesterUnited píše:Podle me demo jeste nebude dlouho. Je zatim nejaka Alfa nebo neco kradenyho nebo co to vlastne je..... nejsem si jist. Pockam az bude oficialni demo nebo roznou plna, snad to uz bude brzy.
ja som tu niekde na pct fore cital ze to je warez alebo take nieco ale aj tak by som to chcel skusit co to je vobec a ci sa oplati cakat nato :?
zkus hledat a třeba na něco narazíš, ale není zase proč o to tak stát, je to normal, taky jsem se na to docela děšil, ale zatím je ta BETA 2 verze normal. Raději si počkejme na oficiální demo :wink:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

bigbalu píše:
janof píše:ja som tu niekde na pct fore cital ze to je warez alebo take nieco ale aj tak by som to chcel skusit co to je vobec a ci sa oplati cakat nato :?
zkus hledat a třeba na něco narazíš, ale není zase proč o to tak stát, je to normal, taky jsem se na to docela děšil, ale zatím je ta BETA 2 verze normal. Raději si počkejme na oficiální demo :wink:
nieje to dobre alebo co?
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Co myslíte rozběhnu to na GE-FORCE 4 TI na 1024x768x32 na max detail
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

james7 píše:Co myslíte rozběhnu to na GE-FORCE 4 TI na 1024x768x32 na max detail
Mno na max urcite ne..... :roll:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

james7 píše:Co myslíte rozběhnu to na GE-FORCE 4 TI na 1024x768x32 na max detail
s touhle grafikou to nezozběhneš ani na 1024x768 medium details

800x600 medium details by ti to melo jet
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

janof píše:
bigbalu píše: zkus hledat a třeba na něco narazíš, ale není zase proč o to tak stát, je to normal, taky jsem se na to docela děšil, ale zatím je ta BETA 2 verze normal. Raději si počkejme na oficiální demo :wink:
nieje to dobre alebo co?
ale je to dobré, jen je to trošku náročnější na grafiku, mi to třeba nejede moc plynule, musím dát emulaci NV40, abych to rozjel, je to totiž děláno ještě na staré ovladače, nedotažené, a pokud dáš emulaci, tak to není nikdy moc fajn.

Pro james7:
No a v 1024*768 na max detaily se mi trošku trhá, takže na GF4Ti4200 si asi budeš muset zajít chuť. Snad až plná verze bude doladěná, tak do pofrčí :wink:
M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

Carmack ted v interview rekl, ze doom vyjde "pomerne brzy". Na doom 3 maps se objevila primo hlaska z duveryhodnyho zdroje, ze to vyjde 30.kvetna, vsechno tomu nasvedcuje. Takze se pripravte, protoze to co rekne ID plati. Podle me uz nema cenu zkouset nejaky podelany alfy...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“