Zdravím
potřeboval bych radu. V prvním patře baráku je adsl modem v kterém je zapojena O2 tv a jeden ethernet kabel který je vyvedený nahoru do 3. patra a ten je zapojen do dalšího modemu na tento modem mám napíchlý pc kde internet funguje v pohodě, modem vysílá wifi s notebookem se na tuhle wifi přiojim, ale nefunguje internet, nevíte v čem je problém?
Připojim se na wifi , ale nefunguje internet
Moderátor: Don
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojim se na wifi , ale nefunguje internet
nevím zda pomůže vyměnit modem za router nebo stačí jen nastavit ně co v modemu?! Za každou radu budu rád, díky.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno
zakázal jsem DHCP na modemu
zakázal jsem DHCP na modemu
- zakin
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A IP adresu,DNS adresu atd. víš ?Protože já mám taky problém, že je v okolí hodně nezaheslovaných wifi , a připojím se, přijímám pakety atd., jenže internet nejde ( moje vlastní wifi antena, zítra jdu dělat lepší) a jsou to např. Gemnet_OLšAVA, Supronet_Olšava atd. a to mně přijde, že je free na cele sídliště ( DHCP mam automaticky )
- KOFis
- Mírně pokročilý

nez se pripojis do cizy site tak si prvni zjisti jestli je opravdu verejna nebo ne. me to podle jejich webu teda jako freenet nepripada: http://gemnet.cz/pripojeni.php
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To nebude verejna sit. A to ze se pripojis neznamena ze ti musi jit net. Ono to ze neni wifi zabezpecena pres vlastni sifrovaci mechanismy neznamena ze nepouziva jine (certifikat, VPN, atd....).
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530