SLUCHÁTKA

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SLUCHÁTKA

Příspěvek od Suke001 »

No nakonec sem objednal ty ATH WS50, zítra je mám doma tak sem zvědavý, snad budu spokojený, díky moc za rady :-), potom dám vědět jaké jsou 8)
Zrovna sem koupil poslední které měli :-D a těd cena poskočila o 200 kč nahoru, aspoň trocha štěstí :)
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Tak sluchátka doma, parádně sedí na uších :-)
Velikostně jsou uplně to co jsem chtěl :-), nejsou to žádné malé mršky :D
Hrajou suprově ale za tak krátkou dobu se ješte nemůžou pořádně rozehrát :-)
Rozhodně myslím že jsem si vybral dobře 8)
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Jestli splni to, co cekas poznas casem, ze zacatku se muze spousta veci jevit lepsi (jinak) ikdyz treba nesplni to co od nich cekas, ale to nebude tvuj problem.
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Zdravím. Mám takovej dotaz na sluchátka Sennhei​ser PX 210 BT.
Píše se u nich, že maj bluetooth 2.1 a chtěl bych se zeptat, jestli budou fungovat i s telefonem, kterej má podporu pouze bt 2.0 díky
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Tohle nevim, absolutne me nezajmaji bezdratovy sluchatka, ale tohle neni podle me spravna otazka sem, ale na tebe, respktive ty si muzes neco pohledat sam, co myslis, ne aby tady za tebe nekdo neco hledal.

Ja hadam, ze by mohli, nevim jaky telefony v prumeru maji modry zub (mysleno verze), protoze jestli se to ruzni, tak v zajmu vyrobce je sirsi podpora ne?
Tomson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomson »

Už mám asi měsíc Sennheiser HD 380 pro a jsou perfektní. Můžu jenom doporučit. Zdá se mi, že hrajou lépe než Sennheiser HD 590.
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

Maxtor píše:Fresh vec za velmi "fresh" penize..
http://www.audiotek.cz/product-45798-au ... a-ath-t500
Tak som si ich kúpil stáli, 59 libier a po pár dňoch používania môžem len chváliť. Zvuk je proste nádherný nie som síce žiadny audio fil ale k zvuku nemám žiadne výhrady skúšal som už aj film konkrétne Vojnu svetov, samozrejme hudbu moje obľúbené club a dance rádio a tiež aj toto http://www.ulozto.sk/8341393/d1-fly-me-to-the-moon-flac audio, teraz mám za sebou 4 hodiny hrania TDU2 človek ako keby naozaj sedel v aute. Sennheiser HD205 hrajú tiež pekne ale fakt im chýbajú basy a hlavne aj keď to je asi zvykom pri sennheiseroch ma už asi po hodine boleli uši od prítlaku, kde pri týchto nie a to nie som na slúchadlá vôbec zvyknutý. Takže úplná spokojnosť môžem len odporúčať a ten kto má AMD HD6990 je to asi jediná možnosť hrať niečo takto :-D
Díky Maxtore za radu pomohol si mi.

PS: To si neviem predstaviť takto hrať napr. DOOM3 alebo F.E.A.R :-D
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Byli mi odcizeny sluchátka Koss sparq plug. Mám k ním celou sadu molitánků. Byl jsem s níma šťastný jak blecha, protože ty molitany jsou znatelně funkční. Když jedu v metru, tak skoro ani neslyším že vagon kodrcá...

Celou svou hudební knihovnu jsem vymítil od neřádů jako MP3. Všechno mám ve WAVu,místama zkomprimované do FLACu. Nějaká písnička se v MP3 najde, to je ale 320kb/s a snažím se je nahradit WAVkou...

Co byste mi doporučily? Či zůstat u těch KOSSek? Hledám něco do cca 500kč. Nebráním se EBAY.com a podobně.
Požadavky:
-Molitany s možností výměny (docela se opotřebovávají)
-Abych hrály co nejvěrohodnějí (samozřejmě cena tu hraje prim) s co nejmenším zkreslováním i při vyvinutí většího akustického tlaku do mého ouška :cry:
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

co tak a-JAYS one nebo SoundMAGIC PL11 :)
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Oboje sluchátka mají silnější basy. Obávám se to jsou sluchátka dle mého dělané na MP3, abych dokázali z toho vytáhnout lepší zvuk. Já někdy pracuji se zvukem a potřebuji věrohodné podání zvuku. Co do toho teče, abych z toho vyznělo. Kdybych byl teenager který poslouchá rock/hip/RnB/techno a podobně beru oběma rukama. Jak však někdy dělám se zvukem... Nemám moc peněz abych si koupil studiovy bedny, sluchátka na tvorbu zvuku, sluchátka na mp3 do busu. Já však teďkom potřebuji studiové bedny za co nejmenší penízky a s pěnou :sad:
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

No, nevim co presne znamena nejlevnejsi, ale jestli si myslis, ze nejaky spunty za 500Kc budou hrat dobre, nebo repraky, tak ne.
Ty chces asi aktivni, ja bych to videl kolem 5ti tisic, ale to je moc. Spis by to chtelo precist recenze a nazory lidi co hraje lepe atp, protoze v te nejnizsi tride muzou byt potencialne nejvetsi rozdily.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

ehw píše:Oboje sluchátka mají silnější basy. Obávám se to jsou sluchátka dle mého dělané na MP3, abych dokázali z toho vytáhnout lepší zvuk. Já někdy pracuji se zvukem a potřebuji věrohodné podání zvuku. Co do toho teče, abych z toho vyznělo. Kdybych byl teenager který poslouchá rock/hip/RnB/techno a podobně beru oběma rukama. Jak však někdy dělám se zvukem... Nemám moc peněz abych si koupil studiovy bedny, sluchátka na tvorbu zvuku, sluchátka na mp3 do busu. Já však teďkom potřebuji studiové bedny za co nejmenší penízky a s pěnou :sad:
No sluchátka za 500 co by hráli tak čistě těžko seženeš :-)...
Já myslel že sháníš sluchátka, náhradu za Koss, tak nevím co sem pleteš studiově bedny...
Jo a myslím že rozdíl v 320 kbps mp3 a flacu na těch sluchátkách těžko poznáš :-)
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Jako myslíš sluchátka s aktivním potlačením hluku? Nic víc aktivního neznám... To potlačení nepotřebuji natolik, nejsem pilot motorového letadla abych jsem měl takové mega/supa potlačení hluku.

Přesněji řečeno nechci koupit sluchátka za 500kč, které budou hrát jako čínské za 30Kč.

Teďkom čtu recenze lidí na spak plug a prej jsou přebasované. Možná zkusit KOSS Pathfinder, na ty se opět trochu špatně píše. Dalo by se něco lepšího najít do 1000Kč?

2suke: Když je doma ticho, tak poznám. To je asi tím že jsem hral na mnohé hudební nástroje a vím jak mají správně znít :)
edit:// ještě je mi znám pocit, když mlátíš do piána, funíš do trubky či brnkáš a hudba začne v tobě rezonovat. Zajimavé jestli to jsou ony frekvence 6-10Hz, které dokážou rozvibrovat vnitřnosti a začíná to být člověku nebezpečné... Proto asi sluchátka se nedělají s nižší frekvencí jak 10Hz :lol:
KOSS spark plug nebyli žádné supa sluchátka. Když jsem je nutil vyprdět větší akustický tlak přes externí zesilovač v mix pultu > tak nechrastili a dělaly svou práci a já při větším hluku mohl najít chybičku a následně ji zpravit.
Naposledy upravil(a) ehw dne stř 6. dub 2011, 02:52, celkem upraveno 2 x.
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Ja myslel aktivni monitory.
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Ahoj. Chci si koupit slušná sluchátka -> priorita je poslech hudby. Nebudou na přenášení a naprostou většinu času je budu krmit sluchátkovým výstupem ze zvukovky Creative X-Fi Titanium HD ( i když Creative, tak je to zvukově slušná zvukovka ). Zdroj FLAC.
Očekávám dynamický, příjemný, ne moc ostrý přednes s dostatkem basů. Spíš asi uzavřená (abych nerušil okolí a okolí nerušilo mne) a určitě circumaurální. Cena do 5000,-Kč.

Moji favoriti mezi kterými se ji delší dobu nemůžu rozhodnout:
Shure SRH840 44 ohm
Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm

http://graphs.headphone.com/graphCompar ... phID[]=713

Zatím se asi víc kloním k Shure. Bohužel ani jedny nemám naposluchané. Napadá vás ještě něco ? Mají teď vyjít nové Shure SRH940 ...
Naposledy upravil(a) theedge dne čtv 14. dub 2011, 17:44, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja jsem na Beyerech zalozeny hodne, ale v tomhle pripade je nekupuj.. jsou docela ostry.. pro analyzu super, pro hifi uz nekoho muzou i docela s*at.. :)
A jinak are you shure..? ja bych v tehle cene koukal uz docela po materialech.. me ten plast na uchyceni moc nesedi..
Reknu to takhle.. kolem 5k sezenes AKG K701.. za zvazeni stoji urcite i profi K271 MkII a sedmistovky od AudioTechnicy.. nevim jak je na tom Denon, ale asi by taky stalo za to progooglit je..
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Jo to že jsou ty Beyery "ostrý" jsem už taky slyšel .. což bych na domácí relaxační poslech určitě nechtěl.
Právě na Shure SRH840 jsem co se týče zvuku slyšel chválu. Ty AKG K271 MkII jsme slyšel v Gothicu a přišly mi takový "plochý" ... na mne asi málo basů. Na K701 je všude samá chvála a stávaly daleko víc ... to je dost zajímavý. Jen nejsou uzavřený a tak mám strach z toho okolního rušení - hlavně mne :-D
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

K271 jsou snad ještě na aukru za trojku, prodejce je měl pár měsíců (z AVmanie).

U K701 teď proběhla aféra se zmršenými měniči, kdo ví jak to s nima bude... Stejně bys je na 99% neuživil ze zvukovky.

Ty Shure by tvoje představy a nepotřebu zesíku mohly naplnit. Škoda že to není lepší zdroj, šlo by z nich více vymáčknout (ze všech zmíněných).
Denon D2000 stojí za prd, sednou hodně málo lidem. D1001 jsou už nižší třída.
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Díky za rady. Počkám na nové Shure SRH940 (v Gothicu by je podle jejich webu měli mít za cca týden) , a rozhodnu se jestli 840 nebo nové 940.
Co se týče zdroje - vím že to není pure hi-fi karta, ale na zvuk Titanium HD všude v recenzích píšou samou chválu, tak doufám že to tak špatný nebude. Creative Titanium HD jsem kupoval proto, že jsem chtěl kartu na hudbu ale i na hry a stačí mi strereo režim -> poslouchám jen ze sluchátek a nebo s tím optikou (ještě nemám natažený kabel) budu krmit AV reciecer s Wharfedale 9.2 čistě ve stereo režimu. Navíc má konečně plně funkční drivery pod W7 64bit což u zvukovek pořád není běžné ;-)

http://www.guru3d.com/article/sound-bla ... -review/12
http://www.hardwareheaven.com/reviews/1 ... usion.html
http://www.tvfreak.cz/art_doc-870FD6178 ... A6E58.html

Ovšem koupi sluchátkového zesilovače někdy v budoucnu nevylučuji.

EDIT: Tak Shure 940 budou nejdřív v polovině roku, takže asi zkusím ty 840.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Dvorix píše:U K701 teď proběhla aféra se zmršenými měniči, kdo ví jak to s nima bude...
Coz nema vubec zadny vliv na to, ze je vsechny AKG vymeni a nejde o nic vic, nez o reklamaci a vymenu za nove.. nehlede na to, ze po tolika letech prodeje proste vysla jedna spatna serie.. nic vic.. nedramatizuj to.. je to lety overeny produkt..
Dvorix píše:Stejně bys je na 99% neuživil ze zvukovky.
Tohle je bohuzel pravda.. narocnost na zdroj je tady trochu jinde..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“