propojeni tv s pc,zvuk!!!

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

chardo
Nováček
Nováček

propojeni tv s pc,zvuk!!!

Příspěvek od chardo »

ahoj mam problem,koupil jsem kabel dvi-hdmi na propojeni pc s plasmou,vse funguje jen ne zvuk?ten musim tahnout zvlast?diky za radu.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: propojeni tv s pc,zvuk!!!

Příspěvek od Maxtor »

Pokud ti leze HDMI normalne z grafiky, pravdepodobne ti chybi HDMI audio ovladac.. ano.. i grafika, pokud ma HDMI ma svuj ovladac na zvuk, ktery jinak nejede.. treba to bude tim..
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

v prvom rade napis aku mas grafiku
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

mám ati Radeon hd 4600,má sice hdmi ale zapojil jsem do grafiky dvi a do tv jsem dal hdmi,ja mel asi koupit kabel hdmi -hdmi že?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ak ma grafika vystup hdmi, tak pouzi hdmi-hdmi kabel
ak ma vystup dvi, pouzi dodavanu redukciu a potom pouzi hdmi-hdmi kabel
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No prave ze pres redukci z DVIcka z toho zvuk nepoleze.. at uz je to ve forme kabelu, nebo malinke redukce jako takove.. DVI je obrazovy vystup.. HDMI sdruzuje obraz a zvuk.. ten zvuk se tam nekde v te redukci nevytvori, kdyz z DVI zadny neleze..
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

to Maxtor: Pokud je to Ati grafika HD2000 a vyšší co nemá na sobě HDMI konektor, tak je u ní v balení redukce z DVI na HDMI a podporuje samozřejmě i ZVUK.
Tyto Ati redukce se daly objednat i samostatně, ale jasně že nebudou fungovat na jiných kartách co mají jen obyč DVI.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

tak že jsem měl koupit kabel hdmi-hdmi?da se zvuk propijit ještě třeba zvlášt?díky moc všem
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ak ma grafika vystup hdmi, tak pouzi hdmi-hdmi kabel, cez kabel ti pojde obraz aj zvuk
ak ma vystup dvi, pouzi originalnu dodavanu redukciu a potom pouzi hdmi-hdmi kabel, cez kabel ti pojde obraz aj zvuk
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

karta ma hdmi,dvi a ten normalni,ja ale koupil kabel hdmi a dvi a to jsem asi udelal blbost co?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ak ma karta hdmi vystup, je uplne zbytocne redukovat to na DVI a potom z toho vytiahnut znova HDMI...

ak mas dodanu redukciu, skus ju pouzit, ale najlepsie by bolo pouzit HDMI-HDMI kabel
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

tak ze zvuk a obraz mi nepujde kdyz jsem dal do grafiky dvi a do tv hdmi?to jsem tedy zblbnul a mel jsem koupit hdmi na obou koncich,to je v prdeli,treba mi ho vymeni a to uz mi pujde zvuk normalne jo?kdyz dam hdmi a hdmi?
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

nebo mi staci kdyz sezenu redukci s dvi a na hdmi a necham si ten kabel,to uz mi pujde zvuk?
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

mam ovladace via hd nainstalovane,to je ke grafice ze?
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Ten kabel je ti ted k ničemu, kup HDMI-HDMI. Zvuk by šel vést i odděleně ale zbytečně by jsi to komplikoval - normálně výstup ze ZVK ale TV by musela umět při zapnutém HDMI vstupu brát zvuk z analogu.

//via hd - to bude zvukovka
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

no jo ale co tad stim kabelem co jsem koupil,snad mi ho vymeni ale nevim,jak budu mit tedy hdmi-hdmi tak pujde i zvuk jo?a jak je to s nastavenim hdmi?na nastaveni grafiky mi to nabizi jen dva monitory,to se zapne automaticky nebo to nekde zapnu pak?ja vim ze davam porad blby otazky ale nejak to nezvladam))))
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

mam to 10m dlouhy k tv od pc,to nevadi ne?ted vse funguje jen ne zvuk
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Zvuk by měl fungovat nech si ho vyměnit, 10m je docela dost, tak si kup nějakej kvalitnější kabel. Přes HDMI by měla fungovat autodetekce při připojení, jinak se dá výstup samozřejmě zapnout/vypnout i ručně přes ovladače stejně jako při DVI výstupu.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

10metrovy HDMI kabel minimalne naky Bandridge idealne Profigold. Hlavne si vyinstaluj zvukovy ovladac na grafiku
chardo
Nováček
Nováček

Příspěvek od chardo »

ten kabel bude asi drahej co popisujes,muzete nekdo poradit jak natahnout zvuk zvlast?bude to asi rychlejsi,staci natahnout kabel ne zvukovy?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“