grafika do noťasu
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- šiny
- Začátečník

-
grafika do noťasu
mám noťas s 512 MB samostatnou grafikou ale chtěl bych 1 GB abych na tom rozchodil náročnější hry, mohli by jste mi poradit
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
- DEEREE
- Nováček

Re: grafika do noťasu
Změnit grafiku v notebooku prakticky není možné, i když není integrovaná. Jde to pouze u pár konkrétních modelů. Highend grafiku na hraní nejnovějších her stejně pořídíš pouze s novým notebookem a do starého ji nedostaneš.
- šiny
- Začátečník

-
hm tak to je blbý
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
- balor2
- Začátečník

Grafickou kartu v notebooku lze vyměnit, ovšem pouze za předpokladu, že notebook má na základní desce MXM (1,2,3) slot pro tyto grafické karty- pak není problém tuto grafiku sehnat bud nekde na aukru, nebo případně velký výběr je třeba na ebay.com
- DEEREE
- Nováček

Ano, na Ebay se dají sehnat MXM karty. Myslel jsem, že dotaz směřuje ke kartám vyšší třídy a sehnat je pro MXM není tak lehké. Konkrétně s 1GB paměti je na Ebay s možností poslat do Čech pouze nVidia GTS 250M za 5 000 Kč nebo GT 240M za 17 000. Nehledě na možné problémy s ovladači, které výrobci notebooků vylaďují pro konkrétní konfigurace. Osobně bych doporučoval koupit novou mašinu.