Lenovo V560 - nesvítí senzory pro ovládání hlasitosti

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
8exit
Nováček
Nováček

Lenovo V560 - nesvítí senzory pro ovládání hlasitosti

Příspěvek od 8exit »

Zdravím všechny,
notebook mám necelý týden a zatím smíšené pocity. Například mi umřely diody u senzorů pro ovládání hlasitosti. Svítí jen při doteku, ne denním světle nejsou znatelné vůbec. Zkoušel jsem systém vrátit do původního stavu, ale nemělo to na to vliv. HW chyba to není, diody při zapnutí ntb svítí do doby než začne nabíhat Win. Kupovali sme s kamáradem V560ku oba, jemu fachčí v pohodě :)
Nevím jestli by to bylo uznatelné jako důvod pro reklamaci.

Ještě by mě také zajímal váš názor co se týče displeje. Mám porovnání s mým starým notebookem Asusem F5VL, kde mi displej připadá lepší, nemá sice takový jas ani sytost barev, nedělá však na bílém pozadí "mapy" jako lenovo ( je to muj první displej s LED podsvícením, nevím jaký to má na to vliv ). Podobný displej sem viděl na HP620, které ovšem stojí cca 8k bez OS. Pracovní thinkpad má displej taky lepší, ale to je trochu jiná cenová hladina. Zajímalo by mě porovnání v cenové hladině do 20k, jestli nemá někdo přehled co se týče displejů. Uvažuji totiž nad vrácením ve 14-denní lhůtě.

Díky za jakékoli postřehy :)
kasper551
Začátečník
Začátečník

Re: Lenovo V560 - nesvítí senzory pro ovládání hlasitosti

Příspěvek od kasper551 »

jakou máš verzi biosu ?
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
8exit
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8exit »

Ahoj,

verze BIOSU je 39CN16WW. Jinak o horší kvalitě displejů sem četl i o Y560, je vidět taková mřížka :) Někdo to zkoušel i reklamovat. Díky
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

foto displeje? nebude ta mřížka nízké rozlišení 1366x768?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
8exit
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8exit »

Prostě když se dívám na světlejší podklady tak to není jednolité, ale je vidět mřížka :) Bude to asi nekvalitním displejem. Dá se s tím žít, čekal jsem ale lepší, praštilo mě to do očí hned po prvním zapnutí.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“