můj blog
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
můj blog
Potřeboval bych poradit o nějaké free domeně která by se hodila na blog.
Mám to tet takto http://blog.drp.cz.cc . To by bylo aj dobré jenomže vyhledavace (lrome google) my stranku nechcou zaindexovat kvuli .cc a to cz.cc y pripada docela jako svinstvo.
Chcu proste aby to obylo neco jako drp.blog.cz atd. Domena muze byt cz nebo eu.
Me by se aj libilo to drp.blog.cz ale ta jejich reklama a jejich cms se me moc nelibi .
Mám to tet takto http://blog.drp.cz.cc . To by bylo aj dobré jenomže vyhledavace (lrome google) my stranku nechcou zaindexovat kvuli .cc a to cz.cc y pripada docela jako svinstvo.
Chcu proste aby to obylo neco jako drp.blog.cz atd. Domena muze byt cz nebo eu.
Me by se aj libilo to drp.blog.cz ale ta jejich reklama a jejich cms se me moc nelibi .
- ChrastyII
- Začátečník

Re: můj blog
Pokud bys vyloženě netrval na cz/eu doméně, tak bych doporučil Posterous.com, na takové to občasné blogování jako dělané
Na ukázku můj blog: http://blog.chrasty.cz
Můžeš si to dát na svoji doménu (kterou si teda musíš koupit, že:)), anebo můžeš mít adresu xxx.posterous.com
Můžeš si to dát na svoji doménu (kterou si teda musíš koupit, že:)), anebo můžeš mít adresu xxx.posterous.com
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
no máš to docela dobré takové jednoduche
. No ja bych chtel tet nejaky free hosting s domenou zatím mě nejvíc zaujal hys.cz je to takove kratke . Domenu jsem si chtel casem koupit uvidim podle navstevnosti ale drp.cz je obsazene
. A jsou na tom posterous nejake reklami?
- ChrastyII
- Začátečník

Jak vidíš na mém blogu, nejsou
Jedině snad to tlačítko Posterous vpravo nahoře a ta sotva viditelná lišta dole kvůli Japonsku 
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
aha ale už jsem se rozhodl pro word press jeste potrebuju domenu a free hosting a je to 
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nasel jsem blgz.cz/ co si o tem myslite?
- zombux
- Odborník PCT

představ si že se s někým bavíš třeba po telefonu. "koukni se na můj blog, mám ho na adrese drp tečka blgz tečka cézet"drp píše:nasel jsem blgz.cz/ co si o tem myslite?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kup si vlastní doménu a hosting... stojí to několik stovek ročně a máš klid.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz